• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

22.03.2020

08:37

"BIO JE U BOLOVIMA, NIJE MOGAO DA STOJI" Deda SILOVANOG DEČAKA (6) IZ NIŠA OČAJAN: "Manijak (15) ga namamio slatkišima"

Vesti

"BIO JE U BOLOVIMA, NIJE MOGAO DA STOJI" Deda SILOVANOG DEČAKA (6) IZ NIŠA OČAJAN: "Manijak (15) ga namamio slatkišima"

Podeli vest

Tinejdžer (15) iz Niša, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao druga i malog komšiju (6), toliko je zlostavljao dete da ga je bukvalno na rukama doneo do kuće u kojoj mališan živi, ispričao je deda napastvovanog deteta.

Podsetimo, tinejdžeru je određen pritvor do 30 dana jer je utvrđeno da je mališana slatkišima namamio u šumarak i seksualno se iživljavao nad njim.

- Popravljao sam zaprežno vozilo ispred kuće i uopšte nisam primetio kada je unuk nestao. On se inače uglavnom igra oko mene, a manijak ga je namamio slatkišima. Čuo sam neko šuškanje, okrenuo se i video da taj dečko silazi sa brda iza moje kuće, noseći unuka na rukama. Dete je zavapilo: „Dedo, dedo, ovamo“, a on ga je ispustio. Unuk je bio u takvim bolovima da nije mogao da stoji na nogama, klečao je i jaukao - ispričao je deda napadnutog deteta.

On je kazao i da mu je unuk ispričao šta se dogodilo, nakon čega se uputio u porodicu zlostavljača.

- Njegova baka me je napala i ponavljala da to nije tačno i da njen unuk to ne bi nikada uradio. Zvali smo Hitnu pomoć, koja je uplakano dete odnela u bolnicu. Sav je bio naduven, a ja sam jedva hodao dok sam ga nosio, hteo sam da se onesvestim. Strašno, cele noći nisam spavao. Očajan sam, kakav je to čovek, treba ga zauvek zatvoriti - ispričao je starac.

Foto: Shutterstock

Da podsetimo, lekari su u bolnici konstatovali da dečak ima povrede od batinanja, ali i povrede anusa, koje ukazuju na silovanje. Dete je sa majkom zadržano u bolnici.

Komšije napadača kazale su da je on inače problematičan.

- Šta kasnije očekivati od njega kada je sada uradio ovako nešto? Treba ga smestiti u zatvor. Dečak je problematičan, krade, skita, a stalno je na ulici jer pere šoferšajbne ispred Višeg suda - kazale su komšije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija