• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

23.03.2020

15:45

MUŠKARAC IZ NIŠKE BANJE ZARAŽEN KORONOM POKUŠAO DA SILUJE KOMŠINICU! Kad je video da dolazi policija ONESVESTIO SE OD STRAHA!

Vesti

MUŠKARAC IZ NIŠKE BANJE ZARAŽEN KORONOM POKUŠAO DA SILUJE KOMŠINICU! Kad je video da dolazi policija ONESVESTIO SE OD STRAHA!

Podeli vest

Onesvestio se kada je video policiju; branio se da nije mogao da kontroliše seksualni nagon, jer je popio preprat za potenciju

Četrdesetdevetogodišnji S. V. iz Niške Banje sumnjiči se da je danas u njenoj kući, pokušao da siluje svoju šezdesetpetogodišnju komšinicu. Žena je uspela da alarmira policiju, pa je silovatelj uhapšen, ali njene brige nisu završene jer postoji sumnja da je napadač zaražen koronom. I silovatelj i njegova žrtva se nalaze u izolaciji dok se nepobitno ne utvrdi da li su pozitivni na ovu zaraznu bolest.

Kako saznajemo, napadač je oko podneva upao u kuću žene i odmah skočio na nju.

- On joj je zazvonio na vrata, a s obzirom na to da je i ranije imala neprijatnosti sa njim, žena je odbila da ga pusti u kuću. Međutim, napadač je odgurnuo i upao u kuću, a zatim je skočio na nju u nameri da je napastvuje. Dok se gurala sa njim, žrtva je uspela da pošalje poruku svojoj drugarici da je napadnuta, a ona je odmah pozvala policiju - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

ĆERKU MI JE SILOVAO, GASIO JOJ CIGARE PO TELU! Ispovest Nišlije optuženog što je izbo nasilnika: Hteo je sve da nas pobije, dohvatio sam nož...

Policijska patrola bila je u blizini, s obzirom na njihovo pojačano prisustvo zbog vanrednog stanja, pa su samo za nekoliko minuta bili u kući napadnute žene.

- Kada je silovatelj video policiju, onesvestio se od straha. Policija je zbog toga pozvala Hitnu pomoć, a medicinska ekipa je ustanovila da ima temperaturu. S obzirom na aktuelnu epidemiju, on je odmah zbrinut na propisani način. Međutim, s obzirom na to da je bio u bliskom kontaktu sa žrtvom, i ona je izolovana. Muškarac je priveden u izolacioni karantin na Infektivnoj klinici, a njegova žrtva, s obzirom da nije imala potrebu za zdravstvenom pomoći, ostala je u kućnoj izolaciji. I jedno i drugo biće podvrgnuti testiranju na koronu - navode naši izvori.

HOROR U PARAĆINU Muškarac (26) SILOVAO DEVOJKU OMETENU U RAZVOJU! Pretio joj nožem, cele noći se IŽIVLJAVAO NAD NJOM

Kako saznajemo, muškarac je i pre ovog napada progonio komšinicu.

- Njega je oštećena žena i pre nedelju dana prijavila zbog proganjanja jer joj je slao neprimerene poruke. Iako ga je zamolila da to ne radi, on je nastavio pa ga je prijavila policiji. Njemu je tada izrečena mera upozorenja, ali umesto da se smiri, on je odlučio da ženu napadne - kažu naši sagovornici.

Silovatelj se branio da nije mogao da kontroliše seksualni nagon, pa je nasrnuo na komšinicu.

- On je kazao da je popio preparat za potenciju. S obzirom da mu je komšinica bila najbliža, odlučio je da nju napadne. Znao je da je sama, te da je kući jer s obzirom na njene godine, nije smela da je napušta, što je odlučio da iskoristi za svoju prljavu nameru - navode naši izvori.

O seksualnom napadu obavešteno je Više javno tužilaštvo koje treba da se izjasni o kvalifikaciji krivičnog dela koje će se četrdesetdevetogodišnjaku staviti na teret.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bosko lasta

pre 4 godine

Ima li u taj nis neko normalan a da se neje utopia u ladnu nisavu.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20