• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Božić

25.03.2020

11:20

NEZABEŽEN SLUČAJ U SREMSKOJ MITROVICI! Radnik umro u kabini krana, vatrogasci nisu mogli da priđu, novosadski alpinisti izvlačili telo SA 28 METARA VISINE! (FOTO)

Vesti

NEZABEŽEN SLUČAJ U SREMSKOJ MITROVICI! Radnik umro u kabini krana, vatrogasci nisu mogli da priđu, novosadski alpinisti izvlačili telo SA 28 METARA VISINE! (FOTO)

Podeli vest

Građevinac iz Sremske Mitrovice preminuo je juče dok je radio u kabini krana na gradilištu u naselju Kamenjar u Sremskoj Mitrovici!

Kranista (53) je u toku radnog zadatka juče u prepodnevnim satima pretrpeo srčani udar i mrtav ostao ceo dan zarobljen u kabini krana na 28 metara visine!

Njegove kolege na  gradilištu, odmah su, kako Informer  saznaje, primetivši da se nešto čudno dešava i dizalica ne pokreće, alarmirale nadležne.

Na lice mesta  izašle su ekipe Hitne pomoći mitrovačkog Doma zdravlja i Vatrogasna brigada, ali ni njihovom zajedničkom akcijom  beživotno telo nije moglo biti izvađeno. Zbog teških vremenskih uslova i jakog vetra specijalno vatrogasno vozilo sa platformom nije moglo da priže zamrznutoj  kabini.

Foto: N. B.

Akcija izvlačenja kraniste

Sektor za vanredne situacije MUP uputio je jutros alpiniste iz Jedinice za spasavanje na velikim visinama koji su uspešno izvukli beživotno telo kraniste, koje je potom upućeno na obdukciju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija