• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

28.03.2020

11:12

TRAGEDIJA U BEOGRADU! PRODAVAČICE ČULE VOZAČA NA ULICI KAKO VRIŠTI, a onda ugledale prizor koji ih je UŽASNUO

Vesti

TRAGEDIJA U BEOGRADU! PRODAVAČICE ČULE VOZAČA NA ULICI KAKO VRIŠTI, a onda ugledale prizor koji ih je UŽASNUO

Podeli vest

Tragedija u beogradskom naselju Zvezdara!

Dunja Lj. (17) poginula je u petak u naselju Zvezdara, kada ju je oko 10.20 udario kombi u Ulici Laze Kostića kod broja 6. Ona je sa teškim povredama prebačena u Urgentni centar gde je, nažalost, preminula.

Prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka je ujutro izašla iz stana kako bi prošetala psa. Stavila je slušalice u uši i kapuljaču na glavu, a zatim krenula uzbrdicom koja vodi do obližnjeg supermarketa. Kako su nam ispričali prodavci, kombi, koji dostavlja namirnice u tu prodavnicu, kretao se u rikverc. Kombi je stigao Dunju i udario ju je s leđa, sredinom vozila, posle čega je nesrećna devojka pala na asfalt.

- Scena je bila stravična - pričaju potresene prodavačice.

- Vozač je izleteo iz kombija i počeo da vrišti, bio je van sebe. Pretpostavljamo da nije mogao da je vidi zbog mrtvog ugla, a devojka ga nije čula jer je slušala muziku. Čovek je naglas plakao, i sam je rekao da ima ćerku. Kada je došla ekipa Hitne pomoći, devojka je još davala znakove života, ali posle su nam javili da je preminula. Svi smo se potresli, jer poznajemo njenu porodicu, roditelji redovno pazare kod nas.

Na mestu nesreće u blizini supermarketa, susedi su, sa suzama u očima, palili sveće i ostavili buket belih ruža. Dunjini majka, otac i sestra, zavijeni u crno, zatvorili su se u kuću i ne otvaraju nikom. Komšije kažu da su van sebe od bola i šoka. Policija je obavila uviđaj i pokrenula istragu, posle koje će biti poznati svi detalji ove tragedije.
 

Kako su nam ispričali očevici, Dunja je svakog dana šetala psa, uobičajenom maršrutom. Ova zvezdarska ulica, inače, nije mnogo frekventna, pa je devojka navodno često nosila slušalice tokom šetnje. Stradala je bukvalno prekoputa solitera u kojem je živela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Zakonom zabraniti slušalice na ulici. Zar vam je baš potrebna muzika ili bilo kakav duži razgovor, dok idete ulicom, gde uvek postoji opasnost od svačega.

sava

pre 3 godine

А улицом је вероватно ишла јер су на тротоару непрописно паркирана возила.

Ja

pre 3 godine

Kakav trotoar, to je ulica u centru, siroka je max 3 metra na tom mestu, naravno trotoara nema...

Ja

pre 3 godine

Da nije imala slušalice, čula bi ga! Saučešće njenoj porodici. A šta je sa psom?

Ipak je bitniji ljudski zivot

pre 3 godine

Ljudski zivot izgubljen,a pitas sta je sa psom?P.s.volim zivotinje,ali ovo je strasno...dete poginulo,a pitas za psa???Od mene je minus da se zna samo zbog tog po meni ne primerenog pitanja u ovom trenutku.Izvini

Snezana

pre 3 godine

Devojčici laka crna zemlja a vozaču neka je bog u pomoći

Sima

pre 3 godine

Idu preko zebre,sa slusalicama,oci uprte u telefon.uopstene obracaju paznju da li su u opasnosti e deco deco..dokle.moje saucesce.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59