• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

28.03.2020

13:00

NOVOSAĐANKA KROZ SAN ČULA GLASOVE, USLEDIO HOROR! Drama u kući bračnog para: Strgli su mi ČAK I PRSTENJE

Vesti

NOVOSAĐANKA KROZ SAN ČULA GLASOVE, USLEDIO HOROR! Drama u kući bračnog para: Strgli su mi ČAK I PRSTENJE

Podeli vest

Novosadska policija uhapsila je S. E. (39) iz Novog Sada i M. M. (32) iz Bečeja, koji su 14. marta, maskirani fantomkama, upali u kuću Evice D.(60) u novosadskom naselju Klisa i tom prilikom je vezali i tukli, a zatim su iz kuće odneli 100.000 evra i 2, 5 miliona dinara!

Pretresom stana S. E. policija je pronašla deo novca za koji sumnja da je ukraden tom prilikom. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu – navode u nvoosadskoj policiji.

Zbog sumnje da im je pomagao u izvršenju krivičnog dela, protiv tridesetsedmogodišnjeg Srbobranca biće podneta krivična prijava za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Razbojnički upad u kuću u Ulici Zelengorskoj dogodio oko 4 sati posle ponoći,  dok je Evica  spavala, a njen suprug bio na poslu.

- Bilo je stvarno užasno, a posle napada dobila sam i pomoć lekara  – rekla je  za Informer ova žena.

 Pretpostavlja se da je suprug zaboravio da zaključa ulazna vrata od kuće, a da su razbojnici preskočili dvorišnu ogradu, jer je kapija  bila zaključana.

- Kada sam u polusnu čula neke glasove, pokušala sam da ustanem iz kreveta, ali sam odmah dobila udarac u glavu. Tada sam videla da je u sobi muškarac maskiran fantomkom, a nešto kasnije videla sam u predsoblju takođe muškarca sa fantomkom na glavi – kaže Evica.

Ona je pokušala da se odbrani od napadača, jednom je čak delimično skinula fantomku, ali ga nije prepoznala.

- Počeo je da me bije rukama i nogama, udarao me po telu, a najviše po glavi. Sve vreme je govorio da će me ubiti ako mu ne kažem gde je novac. Razbojnici su mi skinuli nakit, dva zlatna prstena i ogrlicu i lančić. Nisam im rekla gde je novac, ali su oni ispreturali sve po kući i na kraju pronašli veliku sumu. Jedan od razbojnika mi je, pre nego što su otišli, vezao bade- mantil preko glave –  ispričala nam je Evica.

Ona nije želela da kaže odakle potiče ogromna suma novca i zašto su ona i suprug u kući držali tolike pare. Supružnici imaju firmu koja se bavi trgovinom na veliko sekundarnim sirovinama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Denny

pre 4 godine

Bravo za policiju! Sad da vidimo sudstvo an delu!

Vlado

pre 4 godine

Nešto tu baš nije u redu. Zašto neko u kući drži toliki novac?!

Rade

pre 4 godine

Kaže suprug joj je bio na poslu, koja to firma koja se bavi sekundarnim sirovinama, radi noću ? ? ? ? ? ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija