• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

01.04.2020

08:34

(FOTO) UŽASNA SCENA U BEOGRADU! BAČENA BOMBA U DVORIŠTE PORODIČNE KUĆE Čule se dve eksplozije, detonacija probudila ceo kraj!

Vesti

(FOTO) UŽASNA SCENA U BEOGRADU! BAČENA BOMBA U DVORIŠTE PORODIČNE KUĆE Čule se dve eksplozije, detonacija probudila ceo kraj!

Podeli vest

Jutros oko 6.30 sati bačena je eksplozivna naprava u dvorište kuće na uglu Vidske i Varvarinske ulice na Dušanovcu, potvrdili su za "Blic" iz MUP-a. U eksploziji nije bilo povređenih.

- Eksplozivna naprava je bačena u dvorište kuće i tom prilikom jedno vozilo je potpuno izgorelo, a drugo je oštećeno. Povređenih nije bilo - rekli su iz MUP-a.

Svedoci događaja kažu da su čuli dve eksplozije, a da je detonacija probudila ceo kraj.

- Sve nas je probudio jak prasak, a onda se čuo još jedan. Iskočio sam iz kreveta i video kako nešto gori malo iznad moje zgrade. Požar je bio ogroman, buktinja se dizala par metara u vis, a crni dim je kuljao. Stvarno je izgledalo jezivo. Srećom, vatra je brzo ugašena - priča Đorđe V. jedan od svedoka događaja.

Foto: Informer

Iz MUP-a navode da još nisu poznati svi detalji incidenta i uviđaj je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija