• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2020

13:25

HITNO! PRIVEDEN MUŠKARAC (34) KOJI JE SINOĆ ŠIRIO PANIKU I OBJAVIO LAŽNU VEST O POLICIJSKOM ČASU OD 24 SATA! PRETI MU 5 GODINA ROBIJE!

Vesti

HITNO! PRIVEDEN MUŠKARAC (34) KOJI JE SINOĆ ŠIRIO PANIKU I OBJAVIO LAŽNU VEST O POLICIJSKOM ČASU OD 24 SATA! PRETI MU 5 GODINA ROBIJE!

Podeli vest

Priveden je muškarac V. P. (34) iz Beograda! On je priveden u svojstvu građanina i trebalo i da bude saslušan, kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa objavom na Tviteru da će večeras biti uveden policijski čas od 24 sata

 

On, za sada, biti saslušan u svojstvu građanina i biće prikupljeni svi dokazi o ovoj lažnoj objavi koja je uznemirila građane Srbije.

Za širenje panike predviđena je kazna od 6 meseci do pet godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ccc

pre 4 godine

uvek pomislis da u opoziciji to rade neki klinci od 15 -18 godina koji "mrze" Vucica, a na kraju uvek ispadne neki konj tipa trifunovic, brakus, dare, dragojevic, todorovic.... neverovatno sta ljudi sebi dozvoljavaju u tim godinama...

SS

pre 4 godine

Kakve veze ima Vucic ili opozicija sa ovim bolesnom pojedinkom?

ccc

pre 4 godine

isto koliko i onaj bolesnik sto je pisao smrt pajticu..... siriti paniku bez ikakvog razloga u ovakvim trenucima moze samo tezak moron... a sta su mu motivi, ja znam, izgleda da je tebi cudno,,,

Srbin

pre 4 godine

Bravo za nase sigurnosne organe. Sirenje lazi i stvaranje panike u ovo doba krize treba naj ostrije kazniti. Maksimalnu kaznu da bude primer za sve koji misle tako nesto podlo da rade. Bravo za policiju.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Preti mu petogodišnja zatvorska kazna, ali će ga sud kazniti tri meseca uslovno.

Voja

pre 4 godine

Odrapiti ga maksimalnom kaznom pa neka se češka tamo gde ga nije svrbelo

zoran

pre 4 godine

Koliko sadista trazi 5 godina!..za procesuiranje jeste ali zar 5 godina nije malo preterano..ko je stradao od njegove poruke?

Ivan

pre 4 godine

Najgore što je ovaj lik poruku verovatno samo prosledio a dobio od nekog drugog. Treba ga kazniti naravno ali isto tako pronaći izvor iste. Bravo za službe.

Mikan

pre 4 godine

Sutra ćemo da vidimo da li je lazna vest ili nije....

englezii

pre 4 godine

Nikakav zatvor ! Teski prisilni rad u bio kojoj fabrici zatvorenog tipa ivnica kamenolom i dati mu da jede koliko je zaradio radeci te prevaspitne poslove ! Debilcina a ako je u ime neke nazovi partie to uradio zatvoriti i "lidera"! Debilcina kao i njegov mecena !

Doca

pre 4 godine

Objaviti javno podatke i sliku tog morona da ga svaki dan po neko izšutira gde kod ga vidimo. Zbog takvih svi mi ispaštamo.

MT

pre 4 godine

Ako ne bude najstrože kažnjen, takvih protuva biće još !!, a ujedno ovo se odnosi i na tkzv. "nedodirljive" koji non-stop prave raznorazne i teške saobraćajne prekršaje i time ugrožavaju živote svih nas, a da nisu najstrože sankcionisani, čudno zar ne ?

Valjevac

pre 4 godine

Ne opravdavam ovog coveka, naprotiv, nek ga kazne, ali sta cemo sa novinarkom Nova S? Njemu 5 godina a ona pustena iz pritvora, ni 24h... Kad ce pravda biti jednaka za sve?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija