• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2020

18:48

POLICIJA DOBILA HITAN POZIV ZA VREME POLICIJSKOG ČASA, ODMAH SU KRENULI U AKCIJU! Uhapsili mladiće na Zvezdari, a onda SU OSTALI U ŠOKU KADA SU PROVERILI DOKUMENTA!

Vesti

POLICIJA DOBILA HITAN POZIV ZA VREME POLICIJSKOG ČASA, ODMAH SU KRENULI U AKCIJU! Uhapsili mladiće na Zvezdari, a onda SU OSTALI U ŠOKU KADA SU PROVERILI DOKUMENTA!

Podeli vest

Policija je munjevitom akcijom u Beogradu uhapsila dva mladića nepunih 15 minuta nakon što su ukrali automobil marke "Daihatsu" na Zvezdari

Drama je počela posle 17 sati kada je vlasnik automobila prijavio na telefon 192, da su dve osobe ukrale njegovo vozilo.

 

OTKRIVAMO ŠTA JE MUŠKARAC KOJI JE ŠIRIO PANIKU NA TVITERU REKAO NA SASLUŠANJU!

 

Samo 15 minuta kasnije policajci sa Zvezdare u Ulici Slobodanke Danke Savić pronašli su ukradeno vozilo i uhapsili dva osumnjičena mladića. 

POLICIJA PRIVELA PROVALNIKA U INĐIJI: Krivična prijava zbog krađe, prekršajna zbog kršenja zabrane kretanja!

 

Proverom dokumenata, policajci su utvrdili da obojica imaju kriminalni dosije, a ostali su šokirani kada su videli da se jedan od njih nalazi na poternici. 

 

Podsećamo, ovo nije prvi slučaj koji su pripadnici MUP rešili u izuzetno kratkom roku poslednjih dana. I ovom akcijom srpska policija pokazala je da je uvek na visini zadatka. Čak i kada je na snazi vanredno stanje, snage bezbednosti danonoćno su tu, brinu o građanima Srbije.

 

BONUS VIDEO: Požar na Voždovcu
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 4 godine

Mora da je bilo mnogo dramatično...uh-uh. PA KAD SU ULICE PRAZNA LAKO JE UOČITI KRADLJIVCA AUTOMBOLA. $ otkrili toplu vodu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija