• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

07.04.2020

12:11

HOROR U NIŠU! Majka (41) podvodila ćerku (17), terala je na se*s sa ljubavnikom kako bi mu OTPLATILA DUG

Vesti

HOROR U NIŠU! Majka (41) podvodila ćerku (17), terala je na se*s sa ljubavnikom kako bi mu OTPLATILA DUG

Podeli vest

Anica B. (41) iz Niša optužena je za trgovinu ljudima, jer je svoju maloletnu ćerku (17) podvodila svom ljubavniku Branislavu M. (44) da bi mu isplatila dug!

Čak je i Aničin 12-godišnji sin bio primoran da radi u Branislavljevom luna-parku kako bi otplatio majčinu pozajmicu! Ako budu osuđeni, i Anici i Branislavu preti od pet do 12 godina robije!

Prijavio ih otac

Njih dvoje su uhapšeni 7. oktobra 2019, nakon što ih je policiji prijavio Aničin bivši muž, kome se ćerka požalila da je majka tera na prostituciju.

Istragom je utvrđeno da je Anica u više navrata pozajmljivala novac od svog ljubavnika Branislava iz Pirota, koji je dobro situiran jer drži luna-park.

- Kada je dug došao na naplatu, Anica je kazala Branislavu da nema para, pa mu je ponudila da njena deca odrade dug. Njen sin je počeo da prodaje karte za luna-park, dok je ćerka trebalo da mu pruža seksualne usluge. Početkom septembra prošle godine on je namamio maloletnicu da je poveze ka Niškoj Banji i usput je pokušao da je natera na seks - kaže naš izvor iz istrage i dodaje:

- Bio je siguran da će devojka pristati, jer mu je Anica kazala da je sve dogovorila sa ćerkom. Međutim, maloletnica se otrgla od njega i pobegla kod oca. Branislav nije odustao od seksa sa nesrećnom devojkom, pa je počeo da je proganja, pri čemu joj je slao preteće poruke, tražeći joj da ispuni ono što mu je njena majka obećala.

Foto: Informer

Branislav M.

Zatvoreno za javnost

Portparol Višeg tužilaštva u Nišu Borislav Radonjić potvrdio je da je optužnica protiv Anice i Branislava podignuta, ali je dodao da detalje ne može da iznosi u javnost zbog zaštite interesa maloletnih žrtava.

- Verujemo da će i Viši sud iz istog razloga odlučiti da suđenje bude zatvoreno za javnost - kazao je Radonjić.

On je saopštio i da se tužilaštvo nije izjasnilo o visini kazne za optužene.

- Tužilaštvo je samo zatražilo da se optuženi oglase krivima i da se kazne po zakonu - precizirao je Radonjić.

Anica je, inače, bila u pritvoru do novembra prošle godine, kada je puštena na slobodu, ali joj je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije sa decom. Njen saučesnik se i dalje nalazi u pritvoru.

Dok se Anica tereti "samo" za trgovinu ljudima, njen ljubavnik Branislav će odgovarati za dva krivična dela.

- Osim za trgovinu ljudima, Branislavu se na teret stavlja i proganjanje. Ovo drugo zato što je maloletnicu uznemiravao i proganjao nakon što je ona odbila da mu pruži seksualne usluge - objašnjava naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59