• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

08.04.2020

11:44

POLICAJCI U BEOGRADU ZATIČU AUTOMOBILE KOJI SE LJULJAJU, A ONDA ŠOK! Švaleri ne pitaju kolika je kazna, samo da se ne šalje na KUĆNU ADRESU!

Vesti

POLICAJCI U BEOGRADU ZATIČU AUTOMOBILE KOJI SE LJULJAJU, A ONDA ŠOK! Švaleri ne pitaju kolika je kazna, samo da se ne šalje na KUĆNU ADRESU!

Podeli vest

Policajci su u poslednjih desetak dana po zabačenim putevima i parkovima zaticali parove kako imaju seks u kolima tokom zabrane kretanja. Švaleri se mahom nisu bunili za kaznu, već da se ne sazna s kim su uhvaćeni

Policija je u prethodnih desetak dana uhvatila "na delu" više od 50 ljubavnih parova kako imaju seks u kolima po zabačenim putevima i parkovima tokom policijskog časa! Skoro niko od tih švalera nije se bunio što mora da plati kaznu, ali su preklinjali i policajce i sudije za prekršaje da se ne sazna s kim su uhvaćeni!

Auto se ljuljao

Izvor Informera iz policije kazao nam je da su ljubavni parovi koji su krišom imali seks na javnom mestu tokom zabrane kretanja hvatani u nekoliko gradova Srbije, ali najviše ih je bilo u Beogradu.

- Zaticani su na nekoliko lokacija u Beogradu koje su i ranije bile stecište švalera. Tako je, na primer, patrola pre nekoliko dana u Zvezdarskoj šumi, pored puta, u mraku ugledala auto koji se ljuljao. Policajci su prišli tom autu i videli ljubavni par "u akciji". Sredovečni muškarac i njegova partnerka bili su u zanosu i nisu ni primetili policajce, pa su ovi morali da im pokucaju na prozor.

Foto: Tanjug

Nije teško zamisliti njihov šok na licima. Brže-bolje su se obukli i izašli iz auta - priča naš izvor kroz osmeh.

Oboje su, kaže on, privedeni kod dežurnog sudije za prekršaje.

- Privedeni par nije ni pitao za kaznu. Videlo se da je muškarac nervozan, pitao je policajce da li će mu rešenje o kazni biti odmah uručeno ili će biti poslato na adresu. Brinulo ga je samo da njegova porodica ne sazna gde je i s kim uhvaćen tokom policijskog časa - ispričao je naš sagovornik.

Parkirali kod policije

Prema njegovim rečima, sličan slučaj se dogodio i kod Ade Ciganlije, sa Makiške strane, nedaleko od policijskog kompleksa.

Foto: Tanjug

- Ljubavni par je zatečen u autu na parkingu koji se nalazi ispod nivoa puta. Policajci su primetili odškrinuta vrata na jednom automobilu i dve osobe unutra. Kad su im policajci rekli da moraju da ih privedu zbog kršenja zabrane, oboje su ih molili da ih puste. Pravdali su se da će imati velikih problema u svojim porodicama ako se sazna gde su i s kim zatečeni, ali su ipak poslati kod sudije za prekršaje - rekao je naš izvor.

Inače, kršenje policijskog časa kažnjava se novčano u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara, ali se ova kazna može zameniti i zatvorskom, pri čemu svaki dan proveden iza rešetaka "vredi" 1.000 dinara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sava

pre 3 godine

Cime su oni prekrsili zakon? U vreme zabrane kretanja nisu se kretali,(kao ni npr. kamioni sto se ne krecu nego stoje i cekaju 5 h) voleli se u kolima koje stoje u mestu! Nisu prekrsili ni zabranu okupljanja jer ih nije bilo vise od dvoje! Dakle da je bila trojka onda bi prekrsili zabranu ali samo u tom delu! Nemate osnova da ih kaznjavate,da su policajci sacekali da krenu kuci pa ih zaustavili onda ok.Ovako nista..samo terate silu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija