• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.04.2020

13:50

UHAPŠEN MONSTRUM IZ DIVACA! Godinu dana silovao devojčicu (13), pretio joj da će joj POBITI PORODICU AKO NEKOM KAŽE

Vesti

UHAPŠEN MONSTRUM IZ DIVACA! Godinu dana silovao devojčicu (13), pretio joj da će joj POBITI PORODICU AKO NEKOM KAŽE

Podeli vest

Milorad P. (55) se punih godinu dana seksualno iživljavao nad devojčicom iz komšiluka. Nesrećno dete tek nedavno skupilo hrabrost da se požali ocu, pa je manijak uhapšen.

Milorad P. (55) iz Divaca kod Valjeva uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je punih godinu dana silovao devojčicu (13) iz komšiluka!

Monstrum joj je pretio da će joj pobiti porodicu i zapaliti kuću ako nekom bude rekla šta joj je radio. Nesrećna devojčica je tek nedavno skupila hrabrost da se požali ocu i on je odmah o svemu obavestio policiju!

Namamio je

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Milorad je u početku glumio da je ljubazan i brižan komšija, pa je lako stekao poverenje naivne devojčice.

- Pre godinu dana, kad devojčica nije imala ni punih 13 godina, komšija ju je namamio u svoj stan. Govorio joj je kako želi da joj pokaže nešto mnogo lepo i da je obraduje, pa je ona, ne sluteći šta je čeka, otišla kod Milorada i nije se ni javila roditeljima - priča naš izvor, i dodaje da je Milorad odmah nasrnuo na devojčicu i silovao je:

- Kad je završio sa iživljavanjem, rekao je nesrećnoj devojčici da će napraviti pokolj u njenoj porodici ako slučajno bude nekom rekla šta joj se desilo, pa se prestravljeno dete bez reči obuklo i otišlo kući. Njeni roditelji su posumnjali da joj se nešto dogodilo, ali nisu ni slutili da je silovana, a ona nije htela da kaže šta je tišti.

Foto: Shutterstock

Milorad je u narednom periodu još nekoliko puta odvodio maloletnicu u svoj stan.

- Pretio joj je da mora da pođe s njim, jer će joj u suprotnom preko svojih prijatelja pobiti celu porodicu i zapaliti kuću. Maloletnica od straha i šoka nije mogla da mu se suprotstavi i trpela je jezivu torturu sve donedavno - rekao je naš izvor.

Određen mu pritvor

Devojčica se, kaže on, u međuvremenu potpuno povukla u sebe, ali njen otac je pre nekoliko dana uspeo da je nagovori da otvori dušu i da prizna šta je muči.

- Otac je ostao zgranut kad je čuo šta je njegova ćerka preživela i odmah je s njom otišao u policiju. Sa devojčicom su razgovarali psiholozi i radnici Centra za socijalni rad, a zatim je upućena na lekarske preglede, gde je utvrđeno da je razdevičena. Milorad je potom uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati - kazao je naš sagovornik.

Monstrum se tereti za obljubu deteta, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora. Nakon saslušanja kod tužioca, sudija Višeg suda u Valjevu odredio mu je pritvor do 30 dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 3 godine

Strašno...a jos strašnije je kakva ga kazna čeka..3 do 12 godina...sramota.. za ovakve je i dozivotna maloo?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija