• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2020

23:28

UNAKAZIO ME OD BATINA SAMO DA BI DOBIO PENZIJU! Penzionisana sudija iz Jagodine brutalno pretučena: Tukao me je vazom i ujedao me za ruku!

Vesti

UNAKAZIO ME OD BATINA SAMO DA BI DOBIO PENZIJU! Penzionisana sudija iz Jagodine brutalno pretučena: Tukao me je vazom i ujedao me za ruku!

Podeli vest

Mlađi razbojnik mi je upao u kuću i krvnički me tukao jer je mislio da sam podigla penziju, ali je pobegao praznih ruku. Sva sam modra i isečena, jedva sam izvukla živu glavu, jada se Gordana Artinović (82)

Mlađi razbojnik mi je upao u kuću i zverski me tukao. Udarao me vazom u glavu, ujedao me za ruke... Mislio je da sam podigla penziju, hteo je da mi otme pare, ali sam mu pružila otpor i pobegao je praznih ruku. Sva sam modra i isečena, jedva sam izvukla živu glavu, priča Gordana Artinović (82), panzionisana sudija iz Jagodine.

Mislila da je komšinica

Nesrećna starica kaže da se stravičan napad dogodio 10. aprila, oko 11 sati pre podne, na dan kad je bila isplata penzija i dodatka od 4.000 dinara, ali Gordana tog jutra nije podigla pare.

- Pošto zbog godina ne smem da izlazim napolje, jedna mlađa komšinica mi dostavlja namirnice i pomaže mi šta god mi zatreba. Ona mi je i tog dana oko 11 sati ostavila neke namirnice ispred vrata, ali desetak minuta kasnije neko je ponovo pozvonio. Mislila sam da mi komšinica vraća neki moj tanjir, nisam ni pogledala kroz špijunku i otvorila sam vrata - priča očajna starica.

Tog trenutka, kaže ona, u stan joj je upao maskirani napadač, zatvorio je vrata za sobom i počeo da je bije.

- Dohvatio je vazu i udario me njome nekoliko puta po glavi. Krv me je oblila i pala sam. Počela sam da vrištim, a on je nastavio da me udara pesnicom. Tada sam videla da mu je iz ruke ispala satara, nisam u prvi mah ni primetila da ju je nosio... Zgrabila sam tu sataru, a on je počeo da me ujeda po rukama. Vrištala sam od bola, zapomagala, a on je izašao iz stana. Međutim, tek pošto sam počela da se pridižem, on se ponovo vratio! Tada me je glavom udario u glavu nekoliko puta i ponovo me oborio. Plačući sam ga pitala šta hoće od mene, ali on nije progovarao ni reč, samo se okrenuo i otišao, ništa nije odneo iz stana. Ne znam, valjda nije očekivao da ću pružiti otpor - kazala je hrabra starica.

Jezive povrede

Gordana je zatim ustala i oteturala se do komšinice.

- Pozvonila sam joj na vrata, kad je otvorila i videla me, umalo se nije onesvestila od šoka... Sva sam modra, glava mi je ušivena na nekoliko  mesta, jedno oko mi je potpuno zatvoreno, jer iznad njega, na čelu, imam posekotinu od deset santimetara... Čudom sam preživela, jer sam skoro sve udarce dobila po glavi. Ruke i noge me bole od borbe sa njim, ali i zato što me je ujedao po rukama. Psihički se dobro držim, za sada, ali mislim da će me strah i stres naknadno stići... - priča Artinovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija