• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

15.04.2020

23:20

ZAROBIO ŽENU I DECU, PRETIO DA ĆE IH POBITI! Policija sprečila tragediju u Novom Sadu!

Vesti

ZAROBIO ŽENU I DECU, PRETIO DA ĆE IH POBITI! Policija sprečila tragediju u Novom Sadu!

Podeli vest

Psihički oboleli Radovan D. (49) zabarikadirao se u stanu sa porodicom, porazbijao sav nameštaj i urlao da će napraviti masakr. Specijalci mu upali u stan, savladali ga i poslali u ludnicu

Radovan D. (49) iz Novog Sada zabarikadirao se preksinoć sa ženom i decom u stanu, polupao sav nameštaj i pretio da će ih sve pobiti! Kad su shvatili da je Radovan zaista spreman da napravi masakr, policijski specijalci su mu upali u stan i savladali ga, nakon čega je nasilnik prebačen u ludnicu!

Uvek bio problematičan

Neverovatna drama odigrala se oko tri sata iza ponoći u zgradi u Šekspirovoj ulici u novosadskom naselju Liman.

Stanar ove zgrade kaže za Informer da je Radovan u celom kraju poznat kao veoma problematičan.

Fekalije

Radovan je znao u nastupu besa, ludila i pijanstva da fekalijama izmaže zidove u hodniku zgrade
Komšija

 

- U sred noći je počeo da lomi nameštaj u svom stanu, pretio je i ženi i deci da će ih pobiti. Ne znam ko je pozvao policiju, neki kažu njegova supruga, a drugi da je neko od komšija. Ono što je najbitnije jeste da je policija veoma brzo stigla, upala u stan i uhapsila tog ludaka. Srećom, žena i deca mu nisu povređeni, živi su i zdravi - kaže naš sagovornik.

On dodaje da je bilo samo pitanje vremena kada će Radovan biti uhapšen, jer su ga i ranije komšije prijavljivale zbog raznih izgreda, ali dosad zbog toga nije bio u zatvoru.

U vreme poslednjeg incidenta je, navodno, bio pijan, pa je nasrnuo i na svoju porodicu.

- Znao je u nastupu besa, ludila i pijanstva da fekalijama izmaže zidove u hodniku zgrade. Često je obijao i biciklanu i krao bicikle komšijama, a prema svima se ponašao kao da mu niko ništa ne može. Sad je udario i na svoje najbliže... Zaista ne znam da li je ranije bio nasilan prema svojoj porodici. Nadam se da će sad konačno biti adekvatno kažnjen - ispričao nam je ovaj Novosađanin.

Zabrana prilaska

Kako smo nezvanično saznali u policiji, Radovan je posle privođenja u stanicu prebačen na Kliniku za neuropsihijatriju Kliničkog centra Vojvodine. Takođe, izrečene su mu hitne mere zabrane prilaska i komunikacije sa porodicom.

- Delo je okvalifikovano kao nasilje u porodici. Tužilac će, nakon što okrivljeni bude otpušten iz bolnice, doneti odluku o daljem postupku - rekao je naš izvor. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija