• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

21.04.2020

23:00

DEČAK (2) UPALIO AUTO I UDARIO MAJKU SA BEBOM! Detalji drame u romskom naselju u Krnjači kod Beograda!

Vesti

DEČAK (2) UPALIO AUTO I UDARIO MAJKU SA BEBOM! Detalji drame u romskom naselju u Krnjači kod Beograda!

Podeli vest

Mališan seo u "ford fijestu" i okrenuo ključ, a auto je poskočio i pregazio njegovu majku, koja je u naručju držala dvomesečnu bebu. Majka i beba su čudom prošli samo s lakšim povredama

Dvogodišnji dečak slučajno je pokrenuo auto u dvorištu u beogradskom naselju Krnjača i pregazio svoju majku, koja je u naručju držala bebu staru dva meseca! Majka i beba su brzo prebačeni u Urgentni centar, ali su pukim čudom prošli samo sa lakšim povredama!

Probudila ga vriska

Neverovatna nesreća desila se u nedelju ujutru, u dvorištu u nehigijenskom romskom naselju u blizini kampa za azilante u Krnjači. Otac nestašnog dečaka B. M. ispričao nam je da je nedavno kupio "ford fijestu" i da nije ni znao da taj auto može da upali.

- Pre nekoliko dana sam ga kupio i dogurao do dvorišta. Hteo sam malo da ga sredim, da mogu s njim nešto da radim... Nisam ni znao da je u autu ispravan akumulator i da može da upali. Kad se desila nesreća, spavao sam, a probudila me je vriska, a onda su mi supruga i komšije ispričale šta se desilo - kazao je očajni B. M.

Prema njegovim rečima, tog jutra supruga je izašla u dvorište sa njihovo šestoro dece.

- Deca su se igrala, a žena je najmlađe dete držala u rukama i šetala se po dvorištu. Ne znam kako je naš dvogodišnji sin ušao u auto, valjda je hteo da se igra. Vrteo je volan, a onda je okrenuo ključ koji je stajao u kontakt bravi. Pošto je auto bio u brzini, poskočio je i udario moju suprugu, koja je s bebom stajala tačno ispred vozila. Pala je zajedno sa bebom pod auto... - priča B. M.

Cika i vriska su ga, kaže, probudili, pa je istrčao iz kuće.

- Komšije su već bile tu... Ženi je pola tela virilo ispod auta, a i dalje je držala bebu u naručju... Uz pomoć komšija podigao sam auto i izvukli smo je. Bebi je krv išla iz glave, mnogo je bila povređena... Samo molim Boga da bude sve u redu - rekao je on.

Moglo je i gore da bude

Komšije dodaju da je Hitna pomoć brzo stigla i prevezla povređenu majku i bebu u Urgentni centar.

- Sve je moglo da se završi mnogo gore, jer je samo minut pre nesreće ispred auta stajalo troje dece. Da je auto udario nekog od njih, nastradalo bi... Niko od nas nije znao da je auto ispravan. Mislili smo da je komšija kupio krš i da ne može ni da upali, kad ono... Eto šta može da se desi od dečje igre! Samo da beba i njena majka budu dobro, valjda će sve biti u redu - ispričao je komšija.

Policija je obavila uviđaj, a sada je na tužilaštvu da proceni da li će protiv roditelja nestašnog dečaka podneti neku prijavu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija