• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

21.04.2020

09:32

U TRI GRADA U SRBIJI u razmaku od samo nekoliko sati Dragan, Sava i Petar doživeli su JEZIVU SUDBINU

Vesti

U TRI GRADA U SRBIJI u razmaku od samo nekoliko sati Dragan, Sava i Petar doživeli su JEZIVU SUDBINU

Podeli vest

Tri života izgubljena su u jednom danu!

Trojica muškaraca brutalno su ubijena u tri grada u Srbiji, i to uoči najvećeg verskog praznika Uskrsa!

Život su na svirep način izgubili Dragan Radonjić (40) iz Lazarevca, Petar Matić (57) iz okoline Malog Zvornika i Sava Petrov (28) iz Čente.

Hladno oružje

- Radonjić i Marić iskasapljeni su nožem, dok je Petrov prebijen nasmrt tupim predmetom, a ubica je pokušao da sakrije zločin tako što je mrtvog mladića bacio u bunar - kaže izvor i dodaje da je policija uhapsila dvojicu osumnjičenih ubica - jednog u selu Culine kod Malog Zvornika, a drugog u Čenti, dok se za ubicom Dragana Radonjića i dalje traga.

Kako saznajemo, policija je najpre u četvrtak uveče u prizemlju kuće u Ulici vladike Nikolaja Velimirovića u Lazarevcu pronašla iskasapljeno telo bivšeg robijaša Dragana Radonjića.

- Kum je došao da ga obiđe pošto je živeo sam i našao ga mrtvog, pa se sumnja da je usmrćen nekoliko dana ranije. Imao je veliki broj ubodnih rana po vratu, grudima i stomaku - kaže izvor i dodaje:

Foto: Insajder/Novak Đurović

 

- Motiv je zasad nepoznat, kao i počinilac. Radonjić je u više navrata bio u zatvoru, a u dosijeu, pored krivičnih prijava, ima i 20 prekršajnih. S obzirom na to da je žrtva važila za čoveka s one strane zakona, moguće je da je nekome dugovao novac ili da je u pitanju osveta.

Nekoliko sati kasnije policija je u Culinama kod Malog Zvornika uhapsila Gorana M. (23) zbog sumnje da je ubio svog teču Petra Matića (57) u kući u kojoj su obojica živela.

Zaklao teču

- Goran je tog dana došao iz Beograda u rodno selo da proslavi Uskrs sa porodicom, ali se, čim je došao, posvađao sa tečom, dograbio nož i ubio ga na mestu. On je sa tečom navodno imao neke porodične razmirice odranije - kaže izvor i dodaje da je Goranu M. određen pritvor do 30 dana.

Treći zločin dogodio se iste večeri, kada je Joca Marić (39) ubio svog druga Savu Petrova (28) u Čenti kod Zrenjanina.

- Prijatelji su se posvađali i potukli, pa je Marić isprebijao druga, a onda telo bacio u bunar u jednom dvorištu na putu Zrenjanin-Beograd. Uhapšen je u petak uveče - kaže izvor iz istrage i dodaje da je svemu kumovao alkohol.

Motivi ova tri odvojena ubistva još uvek nisu jasno utvrđeni, a interesantno je da je Dragan Radonjić 18. marta oglasio prodaju kuće. Za kuću od 250 kvadrata, u kojoj je i ubijen, kao i za 12,5 ari placa, tražio je 25.000 evra. S druge strane, osumnjičeni za ubistvo u Čenti je neposredno pre zločina prodao plac.

- Joca je kobne večeri slavio prodaju placa. Kada je krenuo kući, susreo se sa žrtvom, a ubrzo su se posvađali i potukli. Ubijeni mladić bio je siromašan, nije imao ni šta da jede, ni šta da pije - ispričali su žitelji Čente.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija