• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

23.04.2020

08:19

KRISTIJAN UHAPŠEN 6 SATI NAKON IZLASKA IZ ZATVORA, ovo je kazna koju je platio državi

Vesti

KRISTIJAN UHAPŠEN 6 SATI NAKON IZLASKA IZ ZATVORA, ovo je kazna koju je platio državi

Podeli vest

Kristijan Golubović odslužio je zatvorsku kaznu za šverc heroina, pa samo šest sati kasnije uhapšen u Kraljevu i zadržan 12 sati na trežnjenju jer je drogiran vozio auto na kom su bile lažne tablice BG KRISTIJAN

Kristijan je, inače, Zabelu napustio u petak oko osam sati ujutro, tako što ga je policijska "marica" odvezla do jednog parkinga kod autoputa, gde su ga čekali prijatelji u "mercedesu" i "poršeu". Neki od njih su imali fantomku na glavi.

Na oba auta tablice su bile prelepljene natpisima BG KRISTIJAN, a na "mercedesu" je bio i Kristijanov simbol, slovo K sa krunom, koji je sam osmislio.

Golubović se potom, sa devetoricom drugara, autoputem uputio ka Kraljevu, gde mu živi supruga Ivana Veljković. Tek oslobođeni Kristijan usput se snimao kako u "mercedesu" sluša pesmu "Devedesete" iz hit serije "Južni vetar", a za to vreme je veselo društvo u dva luksuzna automobila po svemu sudeći konzumiralo i neke narkotike.

Foto: printscreen FACEBOOK.COM/KRISTIJAN KIKI GOLUBOVIC

 

Kako smo saznali u policiji, Kristijan i njegovi drugari su oko 14 sati zaustavljeni u Ulici cara Lazara u Kraljevu, gde su svi legitimisani i urađen im je test na drogu i alkohol.

Kako za Telegraf.rs navode iz Prekršajnog suda u Kraljevu, Golubović je zbog svojih prekršaja kažnjen sa 120.000 dinara.

- U Prekršajni sud u Kraljevu pristupio je 16. aprila okrivljeni Aleksandar Kristijan Golubović, zbog prekršaja iz člana 330 stav 1 tačka 1 i člana 331 stav 1 tačka 54 Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, te je kažnjen novčanim kaznama u ukupnom iznosu od 120.000 dinara. Iste su uplaćene u previđenom roku, po članu 308 stav 1 tačka 1 Zakona o prekršajima - navode iz Suda


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija