• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

29.04.2020

08:38

TAST PRIMETIO DA MU SE ZET ČUDNO PONAŠA, USLEDIO JEZIV ŠOK! Isplivali detalji priče koja je POTRESLA SRBIJU

Vesti

TAST PRIMETIO DA MU SE ZET ČUDNO PONAŠA, USLEDIO JEZIV ŠOK! Isplivali detalji priče koja je POTRESLA SRBIJU

Podeli vest

J. D. (59), iz Sremske Mitrovice, kojeg je supruga prijavila da je seksualno zlostavljao dvanaestogodišnjakinju koja je bila kod njih u privremenoj hraniteljskoj porodici, saslušan je u tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana.

Kako nezvanično saznaju Novosti, on se branio ćutanjem. Na teret mu se stavlja krivično delo obljuba zloupotrebom položaja i on je odmah sproveden u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

Početkom godine dvanaestogodišnja devojčica došla je da živi u ovu porodicu, zajedno sa J. D., njegovom nevenčanom suprugom i njenim ocem.

- Posle izvesnog vremena, stariji muškarac je primetio da se devojčica čudno ponaša, a kasnije i njegov zet. Shvatio je da nešto nije u redu, pa je počeo svakodnevno da razgovara sa devojčicom, koja mu je u jednom trenutku otkrila da joj osumnjičeni hranitelj kupuje razne poklone i da sa njim ima seksualne odnose - kaže naš izvor iz istrage, dodajući da je muškarac odmah sve ispričao svojoj ćerki, a ona obavestila policiju.

Sa devojčicom je obavljen razgovor u prisustvu radnika Centra za socijalni rad i tom prilikom je ona opet potvrdila ove navode i izjavila da je desetak puta imala seksualni odnos sa osumnjičenim. Nakon ginekološkog pregleda utvrđeno je da dvanaestogodišnjakinja nije nevina.

- J. D je prvo zaveo dete, kupovinom raznih slatkiša i nekih sitnica, a onda kada je video da je to čini srećnom, otišao je korak dalje, tražeći od nje seksualne usluge - navodi izvor iz policije.

Ranije nije kažnjavan

Prema nezvaničnim informacijama, dvanaestogodišnjakinja je izmeštena je u drugu hraniteljsku porodicu, a sa njom će radnici Centra za socijalni rad u ponedeljak obaviti razgovor. Kako saznajemo, protiv osumnjičenog J. D. ranije nije bilo krivičnih ni prekršajnih prijava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 3 godine

Коме је пало на памет да невенчани пар може да буде "хранитељска породица"? Чим нису венчани то значи да им није много стало до морала. Колико ми је познато, невенчани парови не могу да усвајају децу, али неки "геније" је помислио да ће као хранитељи бити одговорни, савесни и морални.

Lena84

pre 3 godine

Kakve sad veze ima večani-nevenčani?! Nisam ni ja venčana sa mojim partnerom pa podižemo troje dece u jednoj zdravoj sredini, bez nasilja i sl. Onaj ko je bolestan u glavu i bez morala, bolestan je u glavu i bez morala i venčan i nevenčan. P.S. Da bi neko bio hranitelj, ne mora da bude venčan. Tu se ne radi o usvajanju deteta već o privremenom smeštaju za dete, a u ovom slučaju, odgovornost je na onome ko je vršio psihološku procenu porodice u koju dete treba da bude smešteno.

Kraljevcanin

pre 3 godine

Nema veze sto ste vas dvoje nevencani. To su vasa deca. Covek je u pravu ne vencani par po zakonu nebi mogao usvojiti ili uzeti dete kao hraniteljska porodica.

Tamara

pre 3 godine

Drustvo se stvarno sturilo, do kada ovo da trpimo. Kakva li ce mu kazna biti, dva meseca, sram ih bilo a socijalnu skuzbu posebno kazniti

Moira

pre 3 godine

Centri za socijalni rad su legla korupcije! Treba ih rasformirati i početi iz početka!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija