• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2020

17:22

PAO JOŠ JEDAN ĐILASOV NARKO-DILER! Blizak saradnik žutog tajkuna uhapšen sa čak 66 KILOGRAMA DROGE!

Vesti

PAO JOŠ JEDAN ĐILASOV NARKO-DILER! Blizak saradnik žutog tajkuna uhapšen sa čak 66 KILOGRAMA DROGE!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Milutina Bakića (56) iz Kuršumlije sa gotovo 66 kilograma droge! Kako Informer saznaje, narko-diler koji je uhapšen u trenutku dok je kamionom prevozio pet putnih torbi sa drogom spakovanom u 114 paketa jedan je od bliskih saradnika Dragana Đilasa što potvrđuju i fotografije sa osnivanja odbora Stranke slobode i pravde u Kuršumliji

Na osnivanju ovog odbora 27. decembra 2019. godine Bakić je „zaslužio“ počasno mesto tik do lidera SSP- a na partijskom skupu što jasno govori o njihovoj bliskosti.

Da podsetimo, Đilas je na ovom skupu, govoreći o budućnosti dece u Srbiji, poručio i da „mnoge stvari mogu da se sutra  promene, ali uz sposobne ljude“, ali i  da je „ovo jedan od najboljih odbora koje ima“.

Po svemu sudeći prijatelji i saradnici narko-dileri najbolje su što Đilas ima da ponudi Srbiji.

Bakić je uhapšen u mestu Rudare prilikom kontrole teretnog vozila kojim je upravljao. Policija je kod njega u tovarnom delu kamiona pronašla pet putnih torbi sa 114 paketa marihuane.

GRMI BEOGRAD! ĐILASE, LOPOVE ODJEKUJE PRESTONICOM! Građani se digli protiv TAJKUNSKIH POLITIČARA! (VIDEO)

 

 

On se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Takođe, policija je kod Bakića pronašla i pištolj, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Kad bi Đilas i ostali iz opozicionih stranaka došli na vlast, Srbija bi postala narko država - država kao što je Kolumija.

Gile

pre 3 godine

Pa gde baš sad, a oni ga čekaju ispred skupštine !!

milovan

pre 3 godine

E pa sada znamo odakle Djilasu,Trifunovicu,Boskicu pare da se zezaju po gradu a nista nerade. Droga bato. A tek da dodju na vlast.Ni Kolumbija ni Amerika nam nebi bile ravne.

Maganik

pre 3 godine

Njihov san je da imaju drzavu za bogacenje, za sverc droge, oruzja, pranje para..... Kso montenegro i Dukan od Rastoke.

milankukic

pre 3 godine

Đilas od kad nema para iz gradskog buđeta morao je nesto da radi jer mora da se zivi

Brana

pre 3 godine

I Marinikin drugar diler,Vastaćevi su u Škaljarcima,Sergej im je najbolja mušterija...nekako su svi u narko okruženju stvarno neobično...jedino Obradoviću ne treba droga on je i ovako vrljav...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija