• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

01.05.2020

17:48

TRI SATA ZLOSTAVLJAO BIVŠU DEVOJKU! TUKAO JE, SEKAO NOŽEM, PA OŠIŠAO I IZBACIO NA ULICU! Brutalno nasilje u Šidu!

Vesti

TRI SATA ZLOSTAVLJAO BIVŠU DEVOJKU! TUKAO JE, SEKAO NOŽEM, PA OŠIŠAO I IZBACIO NA ULICU! Brutalno nasilje u Šidu!

Podeli vest

Nakon iživljavanja, M. Š. (27) je D. P. (19) stavio u kola, izbacio je u ulici u kojoj živi, i zapretio joj da nipošto ne zove policiju

U Šidu je juče uhapšen M. Š. (27) zbog sumnje da je 30. aprila na prevaru i uz pretnje namamio, a zatim i zlostavljao svoju bivšu devojku D. P. (19). Kako nam je njen otac Darko P. ispričao, M. Š. se nad njegovom ćerkom iživljavao tri sata, šamarao je, pretio nožem da će je izbosti, a zatim je tim nožem i makazama ošišao.

Foto: Tanjug

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, krivična dela koja mu se stavljaju na teret su protivpravno lisšnje slobode i nasilje u porodici, izrečena mu je i hitna mera zabrane prilaženja i komuniciranja sa žrtvom.

Otac devojke Darko P. kaže da je pošto je M. Š. njegovu ćerku namamio u kuću, zaključao je vrata i zabranio joj da izađe.

ŽENA IZAŠLA DA POMOGNE MUŽU DA SE ISPARKIRA Nekoliko minuta kasnije, zbog tragičnog spleta okolnosti, bila je MRTVA

- Nakon toga se preko tri sata neviđeno iživljavao nad njom, šamarao je takvom silinom da je padala posle svakog udarca. Oborio ju je na pod i i udarao je svuda po telu i rukama i nogama. Pošto mu to nije bilo dovoljno, uzeo je veliki kuhinjski nož, pretio da će je izbosti do smrti, da bi joj na kraju brutalno, prvo tim nožem a potom makazama posekao kosu skroz do temena sa namerom totalnog ponižavanja kao osobe, što mu posebno i zameram - napisao je otac nesrećne devojke.

On navodi da ju je prilikom šišanja, M. Š. posekao na više mesta po rukama, iščašio joj prste i oštetio tetivu.

- Možete zamisliti šta joj je prolazilo kroz glavu kada joj je to sve radio, a sama u kući sa njim bez ikakve pomoći? Probala je nekako krišom da me pozove, ali joj je oteo i razbio telefon. On ima 120 kilograma, a ona jedva 50. Zaveo ju je još dok je bila maloletna, a i po sadašnjim saznanjima, redovno šamarao. Pravi heroj - kaže ovaj otac.

Prema njegovim rečima, nakon iživljavanja, M. Š. je njegovu ćerku stavio u kola i izbacio je u ulici gde živi. Zapretio joj je da nipošto ne zove policiju, "ako želi da sačuva sebe i svoju porodicu, jer će uzeti najbolje advokate, povući veze, te da mu ne može ništa".

Foto: Shutterstock

- Naravno da sam posle urgentnog zbrinjavanja ćerke o svemu obavestio policiju, koja ga je na kraju privela i uhapsila. Ja sam, normalno, od samog početka bio protiv te njihove veze ali eto, slušajući ćerku koja je sve to vešto krila nisam uspeo da je zaštitim od budale.  Rane na telu će zarasti nekada, al na duši i srcu verovatno nikada.

Kako portal "Telegraf.rs" nezvanično saznaje iz izvora bliskih istrazi, nasilnik i žrtva su bili emotivni partneri, koji su prekinuli vezu.

Prema rečima našeg izvora, slučaj se dogodio 30. aprila u popodnevnim satima kada je on pozvao nju da dođe kod njega u kuću, u naselju Berkasovo, da se pomire.

- Oni su imali najpre verbalnu raspravu, da bi on potom njoj makazama odsekao kosu, posekao je po telu i držao je zaključanu u sobi. Tek posle tri sata ju je pustio da ode - kaže izvor upoznat sa slučajem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eto

pre 3 godine

Nije imao vezu, pa da prodje nekaznjeno a za nasilje i tezak zlocin nad nasom maloletnom kcerkom nema odgovornosti. Tako je to, veze, sitne pare i sve se resi, po "zakonu" .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija