• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

02.05.2020

13:35

ZAKLJUČALA SE U KUPATILO I TAKO SPASLA OD BLUDNOG STRICA! Predložio je bratanici da je izmasira, a onda je POČEO NJEN PAKAO!

Vesti

ZAKLJUČALA SE U KUPATILO I TAKO SPASLA OD BLUDNOG STRICA! Predložio je bratanici da je izmasira, a onda je POČEO NJEN PAKAO!

Podeli vest

U selu Rudna Glava u Opštini Majdanpek, ženu (36) je na nedozvoljene polne radnje pokušao da natera rođeni stric (55) u porodičnoj kući njenih roditelja

Od pokušaja obljube spasila se kako je rekla istražnim organima tako što je upela da se otrgne iz njegovih ruku i da pobegne u kupatilo u kojem se zaključala.

Kako je nesrećna žena rekla, stric je zbog problema sa kućom došao kod rođenog brata, i nakon nekoliko dana boravka, u odsustvu ukućana on se ponudio da ženu izmasira. Kako je rekla pripadnicima policije, nakon odbijanja stric joj je preprečio put i nije dozvoljavao da izađe iz sobe. Posle pokušaja da se odbrani pripretila mu je da će ga prijaviti policiji, ali joj je on rekao da nema dokaza. Nakon toga preplašena žena pobegla je u kupatilo i zaključala se.

ČETIRI DECENIJE NIJE ODUSTALA OD POTRAGE ZA UBICOM SESTRE! On im je bio sve vreme ispred nosa a odala ga je jedna stvar!

Nasilnik je pobegao a nakon dolaska roditelja i u njihovom prisustvu, žena je sve ovo prijavila pripadnicima policijske stanice u Majdanpeku. Nasilnik je ubrzo priveden u stanicu policije, dao je izjavu u kojoj je sve negirao, rekavši da je bratanica sve izmislila. Istraga koja je u toku pokazaće sta se zaista  dogodilo u ovom slučaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija