• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.05.2020

22:05

SIN MAJKU ZATEKAO U LOKVI KRVI, KADA JE UŠAO U ŠUPU OSTAO JE ŠOKIRAN! Jezivi detalji zločina u Bečeju!

Vesti

SIN MAJKU ZATEKAO U LOKVI KRVI, KADA JE UŠAO U ŠUPU OSTAO JE ŠOKIRAN! Jezivi detalji zločina u Bečeju!

Podeli vest

Janoš L. (62) umislio da ga nevenčana supruga Klara T. (56) vara, pa joj mačetom odsekao po dva prsta na obe ruke. Kada je video šta je uradio, otišao je do šupe, gde je umro od infarkta

Janoš L. (62) prekjuče je u naletu ljubomore mačetom odsekao četiri prsta nevenčanoj supruzi Klari T. (56) u dvorištu porodične kuće u Bečeju! Kad je shvatio šta je uradio, otišao je do šupe, gde ga je pokosio infarkt!

Pijanka, pa napad

Kako saznajemo od izvora iz istrage, brutalno porodično nasilje dogodilo se u Ulici neznanog junaka.

- Klara i Janoš su u nedelju pekli roštilj, pili alkohol i veselili se. Oko 19 časova ona je otišla do komšinice, a kad se vratila, Janoš ju je s kapije napao, tvrdeći da je bila kod švalera dok je on sedeo u dvorištu. Zabezeknuta žena je bezuspešno pokušavala da mu objasni da je bila kod komšinice jer joj je još ranije obećala da će svratiti - kazao je naš sagovornik.

Jezivo

Klara je pokušavala da se zaštiti od napada, Janoš je uzeo mačetu i njom je svom silinom udario po šakama obe ruke
Izvor iz istrage

Janoš je, u naletu ludila, nasrnuo na Klaru i više puta je snažno udario šakom u glavu, usled čega je pala na zemlju.

- Dok je nesrećna žena pokušavala da se rukama zaštiti od udaraca, Janoš je zgrabio mačetu kojom je malo pre toga sekao drva za roštilj i svom silinom je udario po šakama, pri čemu joj je odsekao po dva prsta na obe ruke - objasnio je naš izvor.

Ronald T. (34), Klarin sin iz prvog braka, ispričao nam je da je u trenutku napada bio u kući sa svojom decom.

- Čuo sam majku kako vrišti i odmah sam izašao iz kuće. Krv joj je šikljala iz obe šake, video sam odsečene prste... Janoš me odgurnuo i prošao pored mene. Priskočio sam majci u pomoć i pokušao da joj zaustavim krvarenje, pa sam pozvao policiju i Hitnu pomoć - ispričao je Ronald.

Patrola je brzo stigla i krenula u potragu za Janošem, kog je ubrzo pronašla u šupi iza kuće.

Amputacije, prelomi, posekotine...

Klara T. je nakon stravičnog napada primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine (KCV) gde je nakon operacije zadržana u bolnici.
- Pacijentkinja je primljena sa teškim povredama. Amputirana su joj četiri prsta na obe šake, a ima i prelome kostiju na ruci i potiljačne kosti, kao i posekotine na licu i u potiljačnom delu glave - kazao je Siniša Knežević, portparol KCV.

- On je zatečen kako leži, okrenut glavom prema zemlji, a krvava mačeta je bila pored njega. Dok je jedan lekar Hitne pomoći zbrinjavao Klaru, drugi je pokušao da pomogne Janošu jer je počeo da se guši. Doktor je pokušao da ga reanimira, ali Janoš je preminuo, najverovatnije od infarkta. Klara je potom prebačena u bolnicu, a Janoševo telo je poslato u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu radi obdukcije - objasnio je naš sagovornik.

Nikad se nisu svađali

Komšinica Roža S. kazala je da je Klara dobra žena i da joj se nikada nije žalila na Janoša.

- Druželjubiva je i uvek nasmejana. Sin iz prvog braka sa suprugom i decom živi sa njom i Janošem u Klarinoj porodičnoj kući. Nikad nisam čula da se svađaju. Janoš je povremeno obavljao sezonske poslove, ali ga nisam dobro poznavala. U čudu sam bila kad sam videla policiju ispred njene kuće - rekla je komšinica.


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija