• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

06.05.2020

23:45

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA U SEL RUCKA KOD UMKE! Braća BMW-om zajedno u smrt!

Vesti

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA U SEL RUCKA KOD UMKE! Braća BMW-om zajedno u smrt!

Podeli vest

Braća po majci Aleksandar Penezić (32) i Miloš Petrović (22) iz Velikog Borka velikom brzinom su sleteli s puta i zakucali se u betonsku banderu

Braća Aleksandar Penezić (32) i Miloš Petrović (22) iz Velikog Borka poginuli su prekjuče kad su BMW-om sleteli s puta i zabili se u betonsku banderu u selu Rucka kod Umke!
Oni su nastradali oko 18 sati, dok su se vraćali s posla, najverovatnije usled velike brzine. Od siline udarca na mestu su ostali mrtvi, a vatrogasci su morali da iseku smrskani auto kako bi izvukli tela.

Neko ih isekao?

U saobraćajnoj policiji veruju da je glavni uzrok nesreće velika brzina, ali su tokom uviđaja preuzeti snimci sa kamera na objektima u blizini mesta nesreće kako bi se utvrdilo da li je još neko vozilo učestvovalo u kobnom udesu.

Brzina

Prilikom izletanja s puta BMW se prevrnuo na bok i krovom udario u betonski stub
Izvor iz istrage

 

- Proveravaju se izjave nekolicine meštana Rucke, koji su kazali da je BMW-u, u kom su stradala braća, neki auto isekao put, zbog čega su oni sleteli s puta i udarili u banderu. Ipak, činjenica je da je Aleksandar, koji je upravljao BMW-om, vozio izuzetno brzo. Koliko je brzina bila velika, pokazuje činjenica da se vozilo prilikom izletanja s puta prevrnulo na bok i bukvalno krovom udarilo u betonski stub. Vozilo je u potpunosti uništeno, a stradali mladići su izvučeni iz olupine tek nakon dolaska vatrogasne ekipe, koja je isekla smrskanu karoseriju - kažu u policiji.

Rođaci nastradale braće u šoku su zbog tragedije. Jedna rođaka nam je kratko ispričala da su Aleksandar i Miloš kobnog dana bili u Stublinama, gde su obavljali molerske radove na jednom gradilištu.

Došao iz Nemačke zbog korone i poginuo

Meštani Velikog Borka kažu da su Aleksandar i Miloš kao tinejdžeri bili problematični, ali da su se posle smirili i postali pošteni i vredni mladići.
- Aleksandar je bio problematičniji, stalno je pravio neke gluposti, ali onda se oženio, dobio decu i smirio se. Miloš je do pandemije koronavirusa radio u Nemačkoj, ali je morao da se vrati u Srbiju. Od tada je sa Aleksandrom išao po građevinama i zajedno su radili moleraj. Bili su dobri majstori... Eto šta je sudbina, Miloš je pobegao od korone, i pogibe na deset kilometara od kuće - rekao nam je meštanin Velikog Borka. 

- Poginuli su na povratku kući, ali niko od nas ne zna šta se tačno desilo. Čuli smo da je pored njih projurio neki automobil iz suprotnog pravca i isekao ih, zbog čega je Aca naglo skrenuo i izleteo sa puta. Strašno je to... Policija je došla u Veliki Borak i obavestila njihovu majku Zoricu, kao i Aleksandrovu suprugu, da su njih dvojica nastradali. Ne mogu da vam opišem kako im je bilo kad su čuli za tragediju - priča očajna rođaka, jedva zadržavajući suze.

Spremao svadbu

Prema njenim rečima, Aleksandar ima dvoje male dece, sina i ćerku.

- Mali su, imaju tri i četiri godine. Pitanje je da li će i zapamtiti oca... Miloš je trebalo, kad prođe sve ovo oko korone, da se veri i da se na jesen oženi. A sada ćemo umesto veselja pripremati sahrane - kaže rođaka. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KO JE OSUĐENIK KOG SU SINOĆ DVOJICA PRETUKLI U KPZ NIŠ? Osuđen je na 13 godina zatvora zbog brutalnog zločina!
Hronika

KO JE OSUĐENIK KOG SU SINOĆ DVOJICA PRETUKLI U KPZ NIŠ? Osuđen je na 13 godina zatvora zbog brutalnog zločina!

Danijel J. (22) iz Prokuplja, koji se bori za život nakon što su ga sinoć teško pretukla dvojica osuđenika u KPZ Niš, osuđen je na 13 godina zatvora, jer je u februaru 2017. godine usmrtio Vojislava Blagojevića (27) iz prokuščkog sela Vidovača, dok je pokušavao da zaštiti vlasnika kafane "Zlatna ribica" koga su Danijel i njegovi prijatelji pretukli.

05.05.2020

12:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija