• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

08.05.2020

20:02

JEZIVE FOTOGRAFIJE NASILJA, GRUPA POBESNELIH DEVOJAKA USRED GRADA PRETUKLE ANĐELU! Čupale je, šutirale i vukle po asfaltu!

Vesti

JEZIVE FOTOGRAFIJE NASILJA, GRUPA POBESNELIH DEVOJAKA USRED GRADA PRETUKLE ANĐELU! Čupale je, šutirale i vukle po asfaltu!

Podeli vest

Piroćanka Anđelka P. (25), koja je prekjuče posle podne, sa mladićem šetala centrom grada, umalo nije linčovana, kada su na nju nasrnule tri sestre, kojima se pridružila još jedna poznanica.

Grupa obesnih devojaka u dva navrata bukvalno je pretukla Anđelku koja je zbog mnogobrojnih povreda po telu završila kod lekara.

Ko zna šta bi se desilo, da sa maltretiranom devojkom nije bio njen mladić koji je pokušao da je odbrani od grupe pobesnelih devojaka poreklom iz Barje Čiflika.

Maltretiranoj devojci koju su navodno vukle po asfaltu, udarale psenicama i patikama u pomoć je, osim mladića pritekao i brat koga je, posle prvih napada uspela da pozove mobilnim telefonom. Nezapamćen slučaj nasilja nad vršnjakinjom prijavljen je policiji koja je pokrenukla zvaničnu proceduru pred nadležnim organima. Kako kaže žrtva ovog nesvakidašnjeg nasilja, osim rana boli je i to što su mnogi očevici, hladnokrvno posmatrali iživljavanje sestara na svojom žrtvom.

Foto: printscreen facebook

- Iz hobija se bavim sređivanjem nokata. Jednoj od njih sam odradila tu uslugu još pre godinu dana. Stalno je izbegavala da mi plati pod raznim izgovorima. Kada sam prekjuče sa momkom šetala gradom, kod semafora u Pazaru ka nama su išle četiri devojke, među njima i ona koja mi duguje. Kada smo se sreli, počele su da dobacuju i da me vređaju. Htela sam da se spor oko duga reši mirnim putem, ali su u jednom trenutku, posle rasprave sve nasrnule na mene i počele da me tuku. Najpre da me šamaraju, vuku za kosu, šutiraju i udaraju pesnicama. Moj mladić me je nekako uspeo da me spase i krenuli smo na drugu stranu ulice. U tom momentu je iz susedne mesare izletela još jedna devojka, ispostavilo se njihova sestra i oborila me na asfalt. Tada je krenulo šutiranje po glavi i stomaku, rukama, nogama... U tom momentu su sa suprotne strane potrčale njene rođake koje su me već tukle i nastalo je opšte batinanje. Momak je opet pokušavao da me spase, ali nije i uspeo jer ih je bilo mnogo. Prebijanje je prestalo tek kada su iz obližnjeg kafića pritrčali mladići i spasli me linča - kaže devojka kojoj su od batina i valjanja po asfaltu ispala sočiva.

Nekoliko sati posle svega što sam doživela jedna od njih me je zvala i tražila da joj sredim nokte. Naravno, pretila je i ja se ne osećam bezbedno-kaže žrtva ovog nesvakidašnjeg nasilja , odnosno iživljavanja koje će završiti na sudu.

Foto: printscreen facebook

U otpusnoj listi Anđelke Pejčić navodi se da ima povrede po glavi, stomaku, rukama , nogama...

KAMERE PROTIV SESTARA

Razšenje ovog slučaja, odnosno batinanja, pomoći će snicmi sa velikog broja kamera koje su montirane u blizini semafora na Pazaru. Kako saznajemo policija pažljivo analizira snimke nastale u trenutcima nasilja.

Prema rečima Jelene Mitić Mitrović rođene sestre pretučene Anđelke, ona dobija podršku mnogih prijatelja i poznanika iz Pirota, naročito zato što su ove sestre u gradu poznate kao nasilne i što im ovo nije prvi slučaj batinanja. Takođe javilo se i nekoliko svedoka koji će dati svoje izjave o ovom nezapamćenom slučaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

Da vidimo sada pravosudni sistem ove je lako osuditi ili?

Rambo

pre 4 godine

Ljudi moji, kako se zavrsi izolacija i zabrana kretanja, krenuse, prebijanja, saobracajke, ubistva, ne treba nama korona, mi sami sebe cemo upropastiti!!

UFOLOG

pre 4 godine

Trebalo bi da se prevaspitaju u ženskom zatvoru. Možda im više ne bi palo na pamet ovako nešto.

Otpor

pre 3 godine

Sta znaci kad imas vezu u nekim kvazi novinama. Svaki dan je neko prebijen pa nikom nista a Andjelka ili Andjela, posto vi ni sami ne znate kako se devojka zove ocigledno ima poledjinu. Kolko kosta tekst u novinama da znam za ubuduce?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija