• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2020

23:30

STRAVIČAN ZLOČIN U SELU RADENKOVAC KOD SOKOBANJE! Ljubavnicu (69) skinuo golu i smrskao joj glavu

Vesti

STRAVIČAN ZLOČIN U SELU RADENKOVAC KOD SOKOBANJE! Ljubavnicu (69) skinuo golu i smrskao joj glavu

Podeli vest

Siniša B. (59) uhapšen zbog sumnje da je u petak nasmrt pretukao Vinku Stojanović (69), kod koje je često boravio. Unakaženo telo našao Vinkin sin, ubica dva dana bio u bekstvu

Siniša B. (59) uhapšen je juče zbog sumnje da je u petak nasmrt pretukao svoju ljubavnicu Vinku Stojanović (69) u njenoj kući u selu Radenkovac kod Sokobanje! Monstrum je nesrećnu ženu skinuo golu, a zatim joj nekim tupim predmetom smrskao lobanju i ostavio njeno telo na krevetu!

Sin našao telo

Vinkin brat Vinko ispričao nam je da je njegova sestra živela sa sinom Bobanom, koji u trenutku ubistva nije bio u kući.

- U petak me je Boban pozvao i rekao mi da je Vinka ubijena. Šokirao sam se, odmah sam došao u Radenkovac... Čuo sam da je Vinka nađena mrtva na krevetu. Kako sam saznao, nije imala odeću na sebi, a krvi je bilo na sve strane, po krevetu, zidu, podu... To znači da ju je taj monstrum skinuo golu i mučio. Kad sam pitao policajce da uđem u kuću i vidim sestru, rekli su mi da to ne radim, da je prizor užasan - priča očajni Vinko.

Mučio je

Krvi je bilo na sve strane, po krevetu, zidu, podu... To znači da ju je taj monstrum skinuo golu i mučio
Vinko Stojanović

On je od početka bio ubeđen da je njegovu sestru krvnički ubio Siniša.

- Postoji izreka: "Hrani kuče da te ujede." On je jedan probisvet, koji je kod moje sestre jeo, pio, sam ulazio u kuću i radio je s njom šta god mu je palo na pamet... A ona je jadnica bila dobrodušna... Ne znam zašto ga je volela, uvek mu je davala da jede. U selu pričaju da su bili ljubavnici, ali meni je teško da poverujem u to. Mislim da su bili samo prijatelji... - govori brat ubijene žene.

Vinko dodaje i da je Siniša bio notorni alkoholičar.

- To je pijandura koja se poslednjih 30 godina nije treznila. Čuo sam i da je kobnog dana, u petak, negde ukrao balon vina i da ga je doneo kod moje sestre i popio ga. On obično nije bio agresivan, ali sestrić mi je rekao da ga je majka, neposredno pre ubistva, pozvala i požalila se da je Siniša nasilan - rekao je Vinko.

Sinišina ćerka: Ako je ubio Vinku, nek robija

Sinišina ćerka Andrijana Savić (29) zgranuta je saznanjem da je njen otac ubio nesrećnu Vinku.
- Jeste mi otac, ali otkad znam za sebe ne živimo zajedno. Iako smo u istom selu, nismo se ni čuli ni viđali. Ukoliko se dokaže da je moj otac ubica, želim da bude osuđen na dugogodišnju robiju - priča Andrijana.
Prema njenim rečima, Slaviša je stalno bio pijan, ali nikada nije čula da je bio agresivan.
- Nikada nisam čula da je nekoga napao pijan, što ne mora da znači da mu se u trenutku zločina nije pomračio um... Zgrožena sam.... - kazala je ona.
Andrijana je juče zajedno sa ostalim meštanima Radenkovca pripremala Vinkinu sahranu. 

Vinkina sestra Ljubinka Stojanović, koja živi u komšiluku, ispričala nam je da kobnog dana nije bila kod kuće.

- Mogu da zamislim koliko je moja sestra vrištala, zapomagala i preklinjala dok ju je taj monstrum ubijao, ali to nije mogao niko da čuje... Srce mi se cepa zbog toga što nisam bila kod kuće - rekla je Ljubinka.

Odeća joj iscepana

Ona takođe smatra da je motiv zločina alkohol, a ne novac.

- Vinka nije imala para, bila je sirota. Sa sinom se izdržavala od baštice iza kuće, a imali su i dve krave i nekoliko kokošaka. Takođe, primali su i socijalnu pomoć. Sigurno je alkohol doprineo tome da taj krvnik ubije moju sestru - ističe Ljubinka.

Inače, Vinkino telo je poslato na obdukciju, koja će pokazati da li je nesrećna žena silovana, pošto joj je odeća bila iscepana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17