• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

12.05.2020

23:15

DAO DEVOJČICI (3) 100 DINARA, NABIO JOJ PRST U USTA I SKINUO PANTALONE... Stravičan slučaj pedofilije na Ledinama!

Vesti

DAO DEVOJČICI (3) 100 DINARA, NABIO JOJ PRST U USTA I SKINUO PANTALONE... Stravičan slučaj pedofilije na Ledinama!

Podeli vest

Bajram J. (63), osuđivani pedofil, ponudio devojčici novac, pa je stavio u krilo i nabio joj srednji prst u usta. Kad je skinuo pantalone, videli ga meštani i zadržali ga do dolaska policije

Bajram J. (63), osuđivani pedofil, umalo nije u subotu silovao trogodišnju devojčicu u romskom naselju u Ledinama!

On je nesrećnoj devojčici dao 100 dinara i namamio je da mu sedne u krilo. Zatim joj je gurnuo srednji prst u usta, a kad je skinuo pantalone, videli su ga, srećom, meštani, koji su ga savladali i zadržali do dolaska policije!

Ovaj opasni manijak je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje nad detetom.

Danima pio

Zimeri Brahim, komšija zlostavljane devojčice, ispričao nam je da je Bajram u četvrtak došao u to romsko naselje kod jednog meštanina.

- Tamo je dva dana pio i posmatrao njegovu decu. Verovatno nije mogao da napadne nijedno dete jer su stalno bila pod roditeljskim nadzorom. Onda je u subotu seo ispred barake mojih komšija. Bio je pijan, rekao je mojoj maloj komšinici: "Evo ti parice da kupiš nešto, dođi kod mene", i pružio joj je novčanicu od 100 dinara - priča Zimeri.

Još jedan predator primećen u naselju

Zimeri Brahim kaže da se u blizini njegovog romskog naselja pre nekoliko dana pojavio još jedan pedofil, koji je napao njegovu maloletnu ćerku.
- Moja ćerka je tog jutra krenula do prodavnice da kupi hleb i sok. Usput je naišla na čoveka koji je stao ispred nje, skinuo pantalone i počeo da je doziva. Ona se uplašila, rasplakala se i pobegla kući. Ne znam ko je to bio, ali svi se u naselju plašimo da puštamo decu samu na ulicu. Molim policiju da uhvati tog manijaka - apeluje Zimeri.

Ne sluteći kakva joj opasnost preti, devojčica je prišla Bajramu, koji ju je podigao i stavio u krilo.

- Počeo je da je skida i da je pipka. Nabio joj je srednji prst u usta i naredio joj da ga liže. Odvratne stvari joj je radio... Kad je sebi skinuo pantalone, ugledala ga je devojčicina starija sestra i pozvala je roditelje. To sam i ja čuo, pa sam dotrčao do njih, da proverim šta se dešava. Video sam Bajrama kako sklanja devojčicu iz krila i brzo navlači pantalone, a zatim je pokušao da pobegne. Odmah sam ga pojurio sa nekoliko komšija - kaže Zimeri.

Brzo ga stigli

Bajram, prema njegovim rečima, nije daleko odmakao.

- Brzo smo ga stigli i savladali ga. Vikao je da ništa nije uradio, zvao je upomoć, ali nismo mu dali da mrdne dok nije došla policija. Tek kasnije smo saznali da je Bajram opasan pedofil i da je pre desetak godina bio osuđen zbog zlostavljanja dece - priča Zimeri.

On je ubeđen da je pedofil nameravao da otme devojčicu, da je siluje i da je zatim ubije.

- Ko zna šta bi joj taj sve radio... Evo i sada kad je pitate: "Šta ti je radio onaj čika", ona gura prste u usta - priča Zimeri, dok devojčica potvrdno klima glavom i gura sebi prst u usta, pokazujući kako ju je Bajram zlostavljao.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija