• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

15.05.2020

18:40

MOLIO SUPRUGU DA MU SE VRATI, A ONDA JE SAZNAO DA IMA DRUGOG! Jezivi detalji KRVAVOG PIRA kod Šida!

Vesti

MOLIO SUPRUGU DA MU SE VRATI, A ONDA JE SAZNAO DA IMA DRUGOG! Jezivi detalji KRVAVOG PIRA kod Šida!

Podeli vest

Branislava Gnjidić (49), direktorka osnovne škole "Sava Šumanović" u Erdeviku pre nekoliko dana napustila je svog supruga Predraga Gnjidića (53) i vratila se u Erdevik da živi kod svoje majke. Kako saznajemo Gnjidić ju je ubio kada je saznao da ona ne želi da mu se vrati i da je u vezi sa Miroslavom Bojićem (56), inače školskim i njenim vozačem, saznaje "Blic"

Predrag je juče otišao kod Branislave i njene majke da je moli da se vrati kući i da se pomire, međutim ona je to odbila.

Njih dvoje inače imaju dvoje dece i u braku su godinama.

Nakon toga Predrag, koji je inače radio kao lovočuvar, uzeo je oružje i krenuo u krvavi pir. Došao je oko 9.30 sati jutros do škole u kojoj Branislava radi. Prvo je u dvorištu škole usmrtio Bojića sa kojim je Branislava bila u vezi, a potom otišao u njenu kancelariju na prvom spratu, pa ubio i nju!

Foto: Printscreen You Tube/Kopernikus RTV Šid

Kako pričaju meštani Predrag je zločin počinio pred svedocima - pred sekretaricom direktorke i domarom škole.

Meštani za Branislavu imaju samo reči hvale, kažu da je pre dve godine postala direktorka škole, a da je pre toga radila kao učiteljica.

Foto: Zoran Sinko

- Mnogi su bili razočarani što im više neće predavati kada je postala direktorka. Jako su je volela deca - kažu meštani.

Meštani i za njenog supruga koji je počinio krvavi pir kažu da ga ne znaju kao nasilnog.

Foto: Zoran Sinko

I Predrag i Branislava i vozač Miroslav Bojić živeli su u Šidu, a Bojić i direktorka su se najverovatnije zbližili jer ju je on svakog dana vozio kući s posla.

Bojić je inače radio kao školski vozač, jer ovu školu pohađaju i deca iz okolnih sela, međutim vozio je i Branislavu svakog dana kući dok je živela sa suprugom i decom u Šidu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
surovi

pre 3 godine

Da li je automatska puška lovočuvarevo službeno oružje ???

Stojan

pre 3 godine

Kakav luksuz, direktorka skole ima vozaca! Ako je vozac za decu u okolna mesta ona je onda zloupotrebila svoju duznost i trazila da ga vozi ili se on sam ponudio pod nekakvim pritiskom. Bilo kako bilo nista ne opravdava zlocin ali kako moze zena ili muskarac da traze drugoga kad su u braku.

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Odakle kalasnjikov suprugu ubijene profesorke? Ljubavnik prvo proceni supruga njegovo mentalno stanje onda krene u flert sa zenom! Ubica je krio mentalni poremećaj, i ubijena zena nije bila edukovana da proceni njegovu psihu, da je znala pobegla bi u sigurnu kucu i bila bi ziva.

zora

pre 3 godine

Molio suprugu da mu se vrati? Neverovatno kako su neki ljudi izgubljeni kada ih zena ostavi. Nesposobni su da zive sami,nisa neznaju da urade bez zene i totalno su van koloseka.Pa ako te nevoli vise zasto bi bila s tobom. Zivot je jedan i netreba ga ziveti kao necija zrtva. Svako ima pravo na svoju odluku i svoj zivot.

Ivica Petrovic

pre 3 godine

Nase zene nemaju nikako dostojanstvo I principle a o moralu da I ne pricamo. Pozdrav iz Ciriha

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17