• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

18.05.2020

09:11 >> 09:12

UMESTO SINA, NA VRATIMA SAM VIDELA POLICIJU, SAOPŠTILI SU MI DA JE MRTAV! Za kafanu u kojoj je ubijen Marko (28) se veruje DA JE UKLETA, nastavio se LANAC TRAGEDIJA

Vesti

UMESTO SINA, NA VRATIMA SAM VIDELA POLICIJU, SAOPŠTILI SU MI DA JE MRTAV! Za kafanu u kojoj je ubijen Marko (28) se veruje DA JE UKLETA, nastavio se LANAC TRAGEDIJA

Podeli vest

Poslednji put sam ga čula oko pola 11 uveče, rekao je da je u kafani kod manastira Ljubostinje, a ja sam mu poručila da brzo dođe kući - svedoči uplakana Ružica Đurić, majka mladića Marka Đurića (28), koji je nastradao u nedelju pola sata posle ponoći u lokalu u Grabovcu kod Trstenika, kada je nakon opšte tuče najverovantije gurnut na stepenište.

- Umesto da vidim sina, ujutro sam videla policiju. Došli su na vrata da mi saopšte da je mrtav...

Nesrećna žena, udovica nakon smrti supruga Gradimira Đ., ne zna šta se tačno dogodilo, osim što kaže da su dva sata nakon ponoći odvedena i dvojica komšija iz Ljubostinjskog Prnjavora, koji su bili u kafani s Markom kobne noći.

- Toliko mi je teško, mlađi sin je u zatvoru, starija ćerka u Crnoj Gori živi, a za sina ne znam ni da li je odmah umro ili je izdahnuo u bolnici - priča neutešna majka.

- Ne znam ni zašto je svratio u tu kafanu. Tog dana radio je u Vrnjačkoj Banji i po povratku je rešio tu da dođe.

Odmah nakon ubistva, uhapšene su četiri osobe. Među uhapšenima je i vlasnik lokala Dominik D. (51) iz Kruševca, za koga se i sumnja da je gurnuo nesrećnog mladića sa terase na stepenište, a mera zadržavanja određena je i Andrijanu Đ. (53), Milanu R. (30) i Goranu K.(49). Nakon isteka pritvora biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, koje vodi istragu o ubistvu i odakle je naložena obdukcija tela.

Foto: Informer/Novak Đurović

- Kafana nije radila tokom vanrednog stanja, i to je bilo drugo veče po otvaranju - iznosi izvor "Novosti".

- Tuči je prethodila rasprava, a tu je trebalo da bude neka vrsta kluba sa igračicama i obaveznim obezbeđenjem. Uglavnom, točio se alkohol i mnogi su bili pijani. Veruje se da je udarac glavom u beton nakon pada bio koban po mladića.

Meštani pričaju da su pisali i peticiju kako se kafani u kojoj se dogodilo ubistvo ne bi dozvolio rad u noćnim satima. Za mesto gde se dogodilo ubistvo veruje se da je ukleto. Sada već davne 1999. godine, tu se već dogodilo ubistvo. Tu je Mića Z. nožem ubio svoju suprugu Sonju Z. Neposredan povod, kako se priča, bila je ljubomora, jer je ubijena žena bila veoma atraktivna.

- Onda je prodavnica postala kafana, pa se ponovo dogodila tragedija, kada je jedan gost završio sa satarom u glavi - navodi nezvanično izvor "Novosti".

- Lanac tragedija se samo nastavio sa ubistvom Marka Đ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija