• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

19.05.2020

12:07

(VIDEO) OVAJ SNIMAK NASTAO JE 15 MINUTA PRE MARKOVOG UBISTVA! Evo šta se dešavalo u kafani kobne noći

Vesti

(VIDEO) OVAJ SNIMAK NASTAO JE 15 MINUTA PRE MARKOVOG UBISTVA! Evo šta se dešavalo u kafani kobne noći

Podeli vest

Otkriveni novi detalji ubistva koje je potreslo Srbiju.

Milan Radu (30), koji je priznao pred Višim javnim tužilaštvom da je gurnuo i izazvao smrt Marka Đurića (28) u Grabovcu kod Trstenika posle čega je nesrećni mladić preminuo, bio je redovan gost kafane u kojoj se odigrala tragedija.

Radu je sestrić vlasnika restorana Dominika Dimića, koji je osumnjičen za saizvršilaštvo u ubistvu. Radu i drugi osumnjičeni Andrijano Đorđević, često su postavljali na svojim fejsbuk-profilima video-snimke iz kafane.

- Za Radua se priča da zna dobro borilačke veštine i da je džudista, a voli dobar provod i narodnu muziku - navodi nezvanično izvor .

-Tako je od prvog dana postavljao video-klipove na svom fejsbuk profilu, a koje je snimao mobilnim telefonom, prenoseći, zajedno sa Đorđevićem, atmosferu iz restorana “Dominik i Mirjana”.

Na kraćim video-snimcima od 15. i 16.maja, koje su postavljali i Đorđević i Radu vidi se i orkestar, sa pevačicama, kao i gosti, među kojima je kobne noći između 16. i 17. maja bio i sada pokojni Marko Đurić. Poslednji snimak neposredno pre nego što je da stradao mladić, objavio je Andrijano Đorđević. Nekih pola sata posle ponoći dogodila se tragedija, a donosimo nove detalje.

- Priča se da je Radu u stvari istrčao na terasu kada ga je uspaničeno pozvao neko od konobara, posle čega je usledila tragedija - iznosi nezvanično izvor.

-Dimić, takođe jedan od osumnjičenih, za koga se prvobitno sumnjalo da je gurnuo Đurića, sestrića je doveo u svoj restoran.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni za saizvršilaštvo, pored samog Radua, Dominik Dimić, vlasnik kafane, Andrijano Đorđević i Goran Krstić, nisu odmah hteli da ispričaju ko je gurnuo Đurića, navodno u želji da zaštite sestrića, ali suočeni sa optužbama i kada su shvatili da je mladić smrtno stradao od pada sa terase preko stepeništa na beton, sve su ispričali na saslušanju pred tužilaštvom.

- Očekuje se da u nastavku istrage budu saslušani i muzičari,a upravo je prema priči takođe osumnjičenog Gorana Krstića, oko poručivanja i nastala početna kavga sa Đurićem i njegovim društvom - navodi izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Civilizovan

pre 3 godine

Od kafane, enterijera kafane, kvaliteta muzike, ucesnika u ubistvu, njihovom izgledu, njihovim imenima, njihovim snimcima i vrednostima koje su propagirali na drustvenim mrezama. Sta je sa vama ljudi? Jel ovo vama lepo? Zgrozen sam u kakvoj zemlji zivim...

zoki

pre 3 godine

Hahaha Sad nije gazda kafane nego je mozda njegov sestric ili stric materine kume Zorke iz Paracina Za dozivotnu prasetinu i jagnjetinu bice oslobodjen i jos ce da dobije odstetu za povredu ruke kad ga je gurnuo .

ŠOK OBRT U UBISTVU MARKA (28) NA STEPENIŠTU KAFANE KOD TRSTENIKA! Sestrić vlasnika objekta PRIZNAO DELO, ostali promenili iskaz!
Hronika

ŠOK OBRT U UBISTVU MARKA (28) NA STEPENIŠTU KAFANE KOD TRSTENIKA! Sestrić vlasnika objekta PRIZNAO DELO, ostali promenili iskaz!

Video sam gužvu na terasi kafane. Bio je opšti metež. Izleteo sam i gurnuo tog mladića! Ovo je, kako saznaju "Novosti", izjavio Milan Radu (30), koji je na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu priznao da je on gurnuo Marka Đurića (28) sa terase na stepenište lokala u Grabovcu kod Trstenika, posle čega je nesrećni mladić podlegao povredama, u nedelju, pola sata posle ponoći. Policija je nekoliko sati kasnije uhapsila četiri osobe

18.05.2020

19:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija