• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novisti.rs

20.05.2020

13:21

ŠOKANTNI DETALJI SAMOUBISTVA MEDICINSKE SESTRE KBC BEŽANIJSKA KOSA: Muž je ujutru dovezao na posao, ali niko nije primetio nešto veoma važno!

Vesti

ŠOKANTNI DETALJI SAMOUBISTVA MEDICINSKE SESTRE KBC BEŽANIJSKA KOSA: Muž je ujutru dovezao na posao, ali niko nije primetio nešto veoma važno!

Podeli vest

Kolegijum Kliničko-bolničkog centra Bežanijska kosa počeo je u utorak minutom ćutanja, kojim je uprava ove ustanove odala poštu medicinskoj sestri koja je u ponedeljak skokom sa prozora izvršila samoubistvo

Kako se nezvanično saznaje, njeno telo je odneto na obdukciju na Institut za sudsku medicinu.

Za sve u Bežanijskoj kosi taj događaj je veliki šok.

- Ovo je velika tragedija. Preminula sestra godinama je radila u ovoj ustanovi. Zbog poštovanja prema njoj i porodici ne želimo da ulazimo u detalje - rekla je za Novosti dr Marija Zdravković, direktor KBC Bežanijska kosa.

Prema nezvaničnim saznanjima, medicinska sestra koja je izvršila samoubistvo godinama se lečila od depresije. 

MEDICINSKA SESTRA IZ KBC BEŽANIJSKA KOSA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Skočila sa drugog sprata bolnice

Tog dana došla je u prepodnevnu smenu. Na posao ju je dovezao muž. Njene koleginice kažu da nisu primetile nijedan znak koji bi nagovestio njenu nameru da se ubije.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanjaŽcentarsrce.org.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NESTRUKA

pre 3 godine

Ubio je protokol kojeg se drže u lečenju (TROVANJU).To je još jedan pokazatelj u navodnom lečenju posledice a uzrok niko i ne vidi niti znaju da razmišljaju zato što su usmereni u samo jednom pravcu.Na primer dolazi pacijent može biti i mlad i kaže lekaru-doktoru boli me često glava nekada mislim da će eksplodirati,doktor sasluša i na primer kaže to se događa prepisaću vam neki lek protiv glavobolje i to će proći samo od sebe.Posle izvesnog vremena ponovo dođe pacijent i kaže opet imam nesnosne napade glavobolje,a doktor preporuči opet lekove i kaže možemo napraviti uput za snimanje glave možda postoji neki problem koji se ne vidi.Snimanje (RENDGENOM)-MAGNETNOM REZONANCOM,i sve je u redu ,opet lekovi i tako prolazi vreme glavobolja ne prolazi i onda šta ,mlad čovek a doživeo MOŽDANI UDAR.Onda kao opravdanje mi smo sve pokušali ,i to je verovatno GENETSKI-NASLEDNO.Zato kažem PROTOKOL niko ne razmišlja niko da se od njih seti da (ATLAS GLAVE) ne stoji dobro i da nema pravilne cirkulacije krvi!?.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija