• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.05.2020

12:29

CARINICI NA GRANICI U MAŠINAMA ZA BALIRANJE SENA otkrili neverovatan tovar - sve je bilo ispunjeno kutijama MILIONSKE VREDNOSTI

Vesti

CARINICI NA GRANICI U MAŠINAMA ZA BALIRANJE SENA otkrili neverovatan tovar - sve je bilo ispunjeno kutijama MILIONSKE VREDNOSTI

Podeli vest

Na ulazu graničnog prelaza Batrovci, carinici su u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja luksuzne bebi kozmetike skrivene među polovnim mašinama za baliranje sena.

Vrednost otkrivene krijumčarene bebi kozmetike procenjena je na preko 1,3 miliona dinara, saopšteno je iz Uprave carina.

Vozač kamiona u kome je otkrivena neprijavljena bebi kozmetika, 37-godišnji srpski državljanin, potvrdio je da je robu on lično sakrio među polovne mašine i u kabinu kamiona, pa je protiv njega pokrenut prekršajni postupak.

Foto: Uprava Carina

 



Prekršaj je otkriven u kamionu beogradskih registarskih oznaka koji je kao tovar prijavio šest upotrebljavanih mašina za baliranje sena, ali su carinici odlučili da ga detaljno pregledaju pa su među uredno prijavljenim poljoprivrednim mašinama zatekli mnoštvo kutija sa bebi kozmetikom.

U tovarnom delu kamiona, ali i u kabini na krevetu, nalazilo se ukupno 298 kutija ispunjenih krijumčarenim kozmetičkim proizvodima za decu.

Foto: Uprava Carina

 



Najviše je bilo krema - 1440 komada "Chicho baby moments, Crema Richa 100ml", zatim 246 šampona "Chicho baby moments, 2in1 Bagno shampoo", kao i 84 mleka za telo "Chicho baby moments, Crema corpo-body lotion".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija