• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

21.05.2020

14:43

DRAMA U NIŠU! Lopov ušao preko terase, zgrabio televizor i izbo vlasnika!

Vesti

DRAMA U NIŠU! Lopov ušao preko terase, zgrabio televizor i izbo vlasnika!

Podeli vest

Provalnik je ušao preko balkonskih vrata koja su zbog vrućine bila otvorena

Niška policija intenzivno traga za razbojnikom koji je u noći između 19. i 20. maja upao u jednu kuću gradskoj opštini Crveni Krst, i prilikom pokušaja pljačke izbo tridesepetogodišnjeg D.K.

Kako sa saznaje, D.K. je sa suprugom spavao kada je oko četiri sata ujutro čuo buku u susednoj sobi, prenosi Telegraf.rs

- Ugledao je nepoznatog muškarca koji je uzeo njihov televizor. Skočio je na lopova ali ga je ovaj izbo nožem i naneo mu teške telesne povrede opasne po život zbog kojih je zbrinut u Kliničkom centru – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Supruga žrtve alarmirala je policiju, ali je lopov umakao i u toku je potraga za njim.

Ono što je do sada utvrđeno je da je kradljivac u kuću ušao preko balkonskih vrata koja su zbog vrućine bila otvorena.

- Upad u kuću mu je olakšalo to što je balkon jedva dva metra od zemlje, pa mu je bilo lako da se popne, ali i da iskoči iz kuće kada je uhvaćen u krađi – objašnjavaju naši izvori.

Policija je potvrdila da je o ovom događaju obavestila Više javno tužilaštvo koje ga je okvalifikovalo kao razbojništvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 3 godine

sve je vise lopova kriminalaca koji zbog slabe i spore reakciJe napadaju mirNe i postene gradane.Drzava mora biti brza i odĺcna i kazne drasticno ostre i brze.Sudovi godinama razvlace sudenje i traze sve argumente da kriminalac bude blago kaznjen a zrtva prozivljava traume ili cak izgubi zivot.U zatvorima kao u hotelu uslovi smestaja ishrana .Zatvorenik mora osetiti tesku kaznu zato je u zatvoru teski fuzicki rad a ne da cita stampu igra sah gleda Tv

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija