• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.05.2020

11:03

CARINICI NA GRANICI ZAUSTAVILI KAMION BEOGRADSKIH TABLICA, ono što su pronašli U KORITU ISPOD PRIKOLICE IH JE ZATEKLO!

Vesti

CARINICI NA GRANICI ZAUSTAVILI KAMION BEOGRADSKIH TABLICA, ono što su pronašli U KORITU ISPOD PRIKOLICE IH JE ZATEKLO!

Podeli vest

Carnici na graničnom prelazu Bogojevo, sa Hrvatskom, sprečili su pokušaj krijumčarenja više od 360.000 tableta i više od 10 kilograma psihoaktivnih lekova sakrivenih u fabričkoj šupljini poda prikolice jednog kamiona iz Beograda, saopštila je Uprava carina.

Prilikom detaljnog pregleda tog kamiona otkriveno je da se u fabričkoj šupljini poda prikolice tzv. "koritu" nalaze dve putne torbe u kojima je bilo 3.620 bočica sa po 100 tableta psihoaktivnog leka "ksanaks" i još dve kese nepoznatih lekova.

U jednoj kesi je bilo oko sedam kilograma tableta na bazi alprazolama, koji je takodje na listi psihoaktivnih supstanci, dok je druga kesa slične veličine ispunjena tabletama nepoznatog leka u rasutom stanju.

Zaplenjene psihoaktivne lekove, vozača i kamion preuzeli su policija i tužilaštvo.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija