• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

26.05.2020

09:49

JEZIVI SNIMCI S MESTA NESREĆE KOD VRANJA! Direktan sudar autobusa i šlepera, ima poginulih! (FOTO/VIDEO)

Vesti

JEZIVI SNIMCI S MESTA NESREĆE KOD VRANJA! Direktan sudar autobusa i šlepera, ima poginulih! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Jutros oko 5.30 časova, na putu Vranje - Vladičin Han kod sela Ranutovac, dogodila se teška saobraćajna nesreća kada su se direktno sudarili autobus "Jedinstva" iz Vranja i šleper privatnog autoprevoznika!

Kako saznajemo, vozač autobusa (60) iz okoline Vranja preminuo je u vranjskom zdravstvenom centru. Mladić iz sela Prekodolac, vozač šlepera sa građevinski materijalom, teško je povređen i prebačen je u Klinički centar u Nišu.

Foto: S. T.

Tragedija je mogla da bude i veća, jer je autobus krenuo po radnike kompanije Geoks iz Vladičinog Hana.

Saobraćaj na ovom delu puta je i dalje u prekidu, a policija obavlja uviđaj kako bi utvrdili kako je došlo do ove tragične nesreće. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saki

pre 3 godine

Tragedija.Znamo da se često događaju takve nesreće gde učestvuju profesionalni vozači.Mnogi od njih ne prave kako dnevnu tako i vikend pauzu.Oni bacaju tahografske listiće tako da voze i utovaraju po 30 sati.Kad ih ustavi policija pokažu zadnji tahografsku listić na kojem su sa vožnjom ispravni ako policajac traži prethodne onda ide napojnica i vozi do besvesti.Nitko ne kontroliše radno vreme vozača,možeš zamisliti 30 sati bez spavanja.Vlasnike tih firmi ne intersuju bezbednos saobraćaja i što će im vozač ubiti nekog na putu zato što je umoran nego zarada.Zato odgovornist ima ministarstvo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija