• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

02.06.2020

11:21

Nakon masakra u Surdulici, policija u rukama ubijene žene NAŠLA CEGER, a ono što je bilo unutra SVE JE ZAPREPASTILO

Vesti

Nakon masakra u Surdulici, policija u rukama ubijene žene NAŠLA CEGER, a ono što je bilo unutra SVE JE ZAPREPASTILO

Podeli vest

Jeziv zločin zaprepastio je juče meštane Surdulice, a sada su se pojavili novi detalji.

Dvostruko ubistvo i samoubistvo u Čardačištu u Surdulici, kada je Dragoljub Ajdić (52) usmrtio je Safeta Sinanovića (52) i njegovu ženu Elezu Sinanović (42), a zatim presudio sebi šokirala je meštane tog naselja.

Nesrećnog čoveka usmrtio je tako što ga je udario automobilom, a ženi je nožem prerezao vrat. Zatim je tim istim nožem naneo sebi smrtonosne povrede po vratu.

Kako su reporterima "Novosti" na licu mesta rekli meštani, Dragoljub i Eleza su, najverovatnije, bili u ljubavnoj vezi, a kao jedan od motiva pominje se mogućnost da je ona prekinula tu vezu, zbog čega je ljubavnik odlučio da svima presudi.

Danijela Trajković, tužiteljka Višeg tužilaštva u Vranju, kaže da je nakon višečasovnog uviđaja na terenu naložena obdukcija tela i tehnički pregled automobila. Kako je rekla, postoji i jedan svedok krvavog pira koji će biti ispitan.

Zanimljiv detalj sa uviđaja pokazao je da je Eleza, koja se vraćala iz prodavnice, osim namirnica u cegeru imala i veću količinu deviza, kao i zlatnog nakita.

Foto: Foto: Slađana Tasić

 

Brojne komšije iz ulice, kao i ljudi koji su došli iz drugih naselja, kad su čuli vesti, nisu mogli da veruju šta je snašlo članove dve porodice, koje su važile za fine i dobre komšije.

- Elezu sam sreo jutros, rekla mi je da je krenula u kupovinu. Pričala mi je kako je stigla iz Nemačke, gde je bila kod svojih sinova sve vreme dok je trajala epidemija. Ništa nije ukazivalo na to da ima probleme. Posle sam primetio da se vraća sa torbom - priča jedan od komšija Sinanovića.

Drugi komšija je, prema onome što nam je ispričao, sreo Dragoljuba, koji je krenuo kolima put grada:

- Mahnuo mi je. Ništa mi u njegovom ponašanju nije ukazivalo na nešta neobično.

Na pitanje o vezi Dragoljuba i Eleze, komšije sležu ramenima, kažu, pričalo se, ali niko ih nije video zajedno.

- Svašta se pričalo, ali Eleza nije htela da sekira decu, sinovi žive u Nemačkoj, ćerka je ovde udata. Pa i Dragoljub je imao porodicu, šta mu je trebalo da ih sve zavije u crno - priča starija žena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17