• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.06.2020

07:30

ĆERKA POLITIČARA UBILA BABU ZBOG 2.500 EVRA, DELOVI TELA BILI U KONTEJNERU Isplivali novi detalji zločina koji je šokirao Srbiju

Vesti

ĆERKA POLITIČARA UBILA BABU ZBOG 2.500 EVRA, DELOVI TELA BILI U KONTEJNERU Isplivali novi detalji zločina koji je šokirao Srbiju

Podeli vest

Jelena Špagović (26), ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i funkcionera Srpske desnice, optužena je da je u junu prošle godine zverski ubila komšinicu Majdu Garović (80), da joj ne bi vratila dug

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Jelene Špagović (26) za zversko ubistvo komšinice Majde Garović (80) u junu prošle godine u Zemunu!

ZAKLAO LJUBAVNICU, MUŽA JOJ UDARIO KOLIMA, PA PRESUDIO SEBI! Jezivi detalji HORORA u Surdulici: Gazio ih autom, ali mu nije POŠLO PO PLANU!

Otkriveno da je doktor iz Novog Sada pre godinu dana bio akter JEZIVOG ČINA ISPRED DOMA ZDRAVLJA U KOJEM JE RADIO

Jelena, ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i funkcionera Srpske desnice, tereti se da je iskasapila i zapalila staricu kako bi izbegla da joj vrati dug od 2.500 evra! Za taj stravičan zločin preti joj do 40 godina robije.

Ima dokaza

U saopštenju Višeg suda u Beogradu stoji da je Špagovićeva optužena za teško ubistvo i da je time potvrđena optužnica Višeg tužilaštva u Sremskoj Mitrovici.
- Ispitujući optužnicu, krivično vanpretresno veće je utvrdilo da ima dovoljno dokaza da je okrivljena počinila krivično delo teško ubistvo. Protiv ovog rešenja optužena i njen branilac mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu - navodi se u saopštenju suda.

Foto: Informer DN

Stravično ubistvo je otkriveno 20. juna 2019. u Krčedinu, kada je prolaznik pronašao ugljenisane delove tela. On je video prevrnuti kontejner i u njemu delove tela iskasapljene starice, pa je odmah pozvao policiju.

Inspektori su u kratkom roku uspeli da utvrde identitet ubijene žene, a ubrzo nakon toga, 6. jula, uhapšena je Jelena Špagović. Zajedno s njom priveden je i njen mlađi brat Momčilo Dujović (21), osumnjičen da je pomogao Jeleni u brutalnom ubistvu.
Izvor iz istrage nam je objasnio da je Jelena, dok je bila u braku, živela u Zemunu i družila se sa komšinicom Majdom.

- Čak i nakon Jeleninog razvoda, njih dve su ostale u kontaktu, što su istražitelji utvrdili pregledom njihovih profila na društvenim mrežama. Inspektori su otkrili i da je Jelena jednom prilikom od Majde pozajmila 2.500 evra i da joj nije vratila novac, zbog čega joj je starica zapretila da će se požaliti njenom ocu Saši Dujoviću - ispričao je naš izvor iz istrage.

Utvrđeno je da je Jelena zbog tih pretnji namamila bivšu komšinicu da se nađu, obećavši joj da će joj vratiti sav novac.

Brat oslobođen

Međutim, staricu je nasmrt pretukla, a zatim isekla njen leš na komade i ukrala zlatan lanac sa tela, koji je kasnije prodala u jednoj zalagaonici. Delove tela je zatim stavila u kofer, koji je ubacila u iznajmljeni automobil "pežo 508" i odvezla se u vikend-naselje Krčedin, gde ga je bacila u kontejner i zapalila ga.
Daljom istragom utvrđeno je i da Jelenin mlađi brat nije pomogao sestri u stravičnom zločinu i da ništa nije znao o Majdinom ubistvu, pa je oslobođen odgovornosti i pušten je iz pritvora. 

 

Majdin sin: Nismo znali za pozajmicu


Ubrzo nakon hapšenja Jelene Špagović, Majdin sin Dejan Garović je ispričao medijima da je njegova majka bila dobra žena i da je njena bivša komšinica to zloupotrebila.
- Jelenu sam poznavao iz viđenja, kao komšinicu, ali nije delovala da je u stanju da ubije, uvek je bila ljubazna. Ja nisam ni znao da joj je moja majka pozajmila pare. Verovatno je majku bilo sramota da nam kaže da je ispala naivna, što ju je na kraju i koštalo života - rekao je tada Garović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 3 godine

Za ovakve zlocine treba vratiti smrtnu kaznu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59