• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

03.06.2020

12:38

OVO JE CRNOGORAC LIKVIDIRAN U MARBELJI! Dovođen je u vezu sa ubistvom koje je potreslo region, a robijao ZBOG ZLOČINA U CENTRU BEOGRADA

Vesti

OVO JE CRNOGORAC LIKVIDIRAN U MARBELJI! Dovođen je u vezu sa ubistvom koje je potreslo region, a robijao ZBOG ZLOČINA U CENTRU BEOGRADA

Podeli vest

Miloš Peruničić iz Bara, koji je likvidiran u Marbelji, dovođen je u vezu sa ubistvom hrvatskog novinara Ive Pukanića 2009. godine u Zagrebu.

Peruničić je u vreme ubistva Pukanića robijao u zatvoru u Srbiji i to u Sremskoj Mitrovici, zbog čuvene pljačke "Delta banke" u Beogradu.

Foto: printscreen

 

- Peruničić je zbog pljačke banke, u kojoj je prema presudi, učestvovao sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije pravosnažno osuđen na 40 godina zatvora kao direktni izvršilac ubistva Ive Pukanića, bio osuđen na šest godina. Prema tvrdnjama, koje su se mogle čuti na suđenju, Peruničić je upravo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, upoznao Bojana Gudurića i Roberta Matanića, kojima se sudilo za ubistvo vlasnika hrvatskog "Nacionala - kaže izvor i podseća da se kao organizatoru kriminalne grupe koja je stajala iza ubistva Pukanića sudilo Sretenu Jociću, poznatijem kao Joca Amsterdam, ali je on pravosnažno oslobođen tih optužbi.

Majka sve negirala

Snežana Peruničić, majka Miloša Peruničića govorila je za Press da je njen sin bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici kada je Pukanić ubijen. Snežana je demantovala priče da je Miloš saslušan u specijalnom tužilaštvu u vezi sa njegovim učešćem u atentatu na vlasnika „Nacionala". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Za njega ne važi zatvorena granica? Poništiti dvojna državljanstva.

zoki

pre 3 godine

Neznam zasto neki treba da imaju privilegije da mogu da idu u Crnu Goru bez problema a drugi ne ??? Mislim da treba ponistiti dvojna drzavljanstva odmah .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59