• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

10.06.2020

09:16

"SAD ĆE TEBI BATA DA PLATI"! Izvršitelj došao kod Smederevca u kući, NEKOLIKO TRENUTAKA KASNIJE USLEDILA DRAMA

Vesti

"SAD ĆE TEBI BATA DA PLATI"! Izvršitelj došao kod Smederevca u kući, NEKOLIKO TRENUTAKA KASNIJE USLEDILA DRAMA

Podeli vest

V. Dž. (45) iz Smedereva uhapšen je nakon što je sudskom izvršitelju Srđanu Ristiću, koji je došao u njegovu kuću u nameri da naplati dug od 2.000 dinara, prislonio pištolj na čelo i zapretio smrću.

Ristić je 4. juna oko 11 časova došao ispred kuće osumnjičenog, koji ga je pozvao da uđe i popne se na sprat, saznajemo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu. Kada je izvršitelj ušao, V. Dž. mu je najpre, kako se tvrdi, zatražio službenu legitimaciju, a potom rekao da ga sačeka, uz opasku: "Sad će tebi bata da plati". Otišao je u drugu sobu da bi se ubrzo vratio sa pištoljem.

- Najpre je uperio oružje u izvršitelja, a zatim mu ga prislonio na čelo govoreći: "Sad ću da te izbušim". Nakon toga, izvršitelj je napustio kuću i prijavio slučaj policiji - navodi naš izvor.

V. Dž. je ubrzo priveden, a na saslušanju u Tužilaštvu je tvrdio da je reč, navodno, o plastičnom pištolju. Policija je kod njega pronašla i zaplenila dva pištolja. Na zahtev Osnovnog javnog tužilaštva, nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, on je odranije poznat policiji i već je krivično odgovarao za razna krivična dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija