• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.06.2020

10:00

Potvrđena optužnica protiv Predraga Koluvije u slučaju "Jovanjica", još 9 osoba optuženo za uzgajanje marihuane

Vesti

Potvrđena optužnica protiv Predraga Koluvije u slučaju "Jovanjica", još 9 osoba optuženo za uzgajanje marihuane

Podeli vest

Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv većinskog vlasnika poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predraga Kuluvije i još devet osoba zbog sumnje da su na tom imanju uzgajali marihuanu.

Iz suda je saopšteno da je optužnicu Tužilaštva za organizovani kriminal krivično vanpretresno veće pogvrdili jer smatra da dokazi i podaci prikupljeni u dosadašnjem toku postupka pružaju osnov za opravdanu sumnju da okrivljeni izvršili radnje opisane u optužnici.

Protiv ovog rešenja okrivljeni i njihovi branioci mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Jedna osoba sa optužnice se i dalje nalazi u bekstvu, a pritvor je produžen svima.

Koluvija i ostali optuženi u pritvoru su od hapšenja 14. novembra 2019.

Optužnicom se okrivljeni terete za dva kriična dela: udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ali detalji još nisu saopšteni.

Nakon hapšenja je saopšteno da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova po nalogu tužilaštva ušli na poljoprivredno dobro "Jovanjica" u blizini Stare Pazove i tamo pronašli ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

Zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Nemojte ljudi da ga optuzujete . Bio je malo vise gladan para . Ajde !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija