• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

10.06.2020

16:58

ŠOK POTPIS NA KOKAINU SRPSKOG I CRNOGORSKOG KLANA! Otkrivamo kome su Kolumbijci zaplenili 5 TONA! (VIDEO)

Vesti

ŠOK POTPIS NA KOKAINU SRPSKOG I CRNOGORSKOG KLANA! Otkrivamo kome su Kolumbijci zaplenili 5 TONA! (VIDEO)

Podeli vest

Iza pokušaja krijumčarenja droge u Srbiju stoje vođe škaljarskog i klana iz Vranja!

Zaplenjeni tovar pet tona droge koji je danas otkrila policija u Kolumbiji, a koji je bio namenjen našem tržištu, imao je oznaku “CR7”, zaštitni znak slavnog fudbalera Kristijana Ronalda.

Podsetimo, tu istu oznaku je rumunska policija pronašla na tovaru kokaina, koji su navodno organizovale vođe škaljarskog i vranjskog klana. Tada su ti paketi imali šifre Kristijana Ronalda – “CR7”, ali i šifre čuvenih juvelirnica “Kartije”. Ispostavilo se da su oni deo tovara koji je u martu zaplenjen kada je transport kokaina iz Latinske Amerike u Evropu pošao po zlu.

Foto: Printscreen

Potpis CR7 na zaplenjenom kokainu

Ove oznake na paketima kokaina, čistoće preko 90 odsto, od velike su pomoći istražiteljima jer mogu da ih dovedu do osoba od kojih je droga kupljena, pošto svaki narko-bos ima svoju oznaku, koja garantuje kvalitet robe, ali i stavlja do znanja konkurenciji čija je.

Podsetimo, u istrazi šverca više od tone kokaina zaplenjenog u Rumuniji, srpska i rumunska policija otkrile su da iza pošiljke navodno stoje Igor Dedović, jedan od vođa škaljarskog klana, i Davor Trajković, vođa kriminalnog klana iz Vranja.

Prema saznanjima Objektiva, policija u Kolumbiji zaplenila je 5 tona kokaina, a prema nezvaničnim informacijama droga je bila namenjena našem tržištu. Vrednost zaplenjene droge je 260 miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija