• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

14.06.2020

19:09

VIOLETA JE UZELA NOŽ SA SEČIVOM DUŽIM OD 20 CM, A ONDA SE DVA PUTA UBOLA U... Jezivi detalji samoubistva poznate doktorke!

Vesti

VIOLETA JE UZELA NOŽ SA SEČIVOM DUŽIM OD 20 CM, A ONDA SE DVA PUTA UBOLA U... Jezivi detalji samoubistva poznate doktorke!

Podeli vest

Prvi rezultati istrage ukazuju kako se odigralo samoubistvo. Jedan od najpoznatijih specijalista u oblasti estetike, plastične i rekonstruktivne hirurgije Violeta S. A. ušla je u kupatilo i zaključala vrata za sobom

U tim trenucima u porodičnom stanu bili su njen suprug i sin.

Nakon što su ustanovili da je Violeta dugo u kupatilu i da se ne odaziva, njih dvojica su provalila vrata kupatila i zatekli su jeziv prizor - telo u lokvi krvi.

 

 

Odmoh su pozvali dežurne službe.

Hitna pomoć je 45 minuta pokušavala da reanimira 50-godišnju ženu, ali bez uspeha.

Pored tela pronađen je nož sa sečivom dugim preko 20 centimetara. Na grudima žene, u visini srca, bile su vidljive dve ubodne rane.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a telo je odneto na obdukciju.

Doktorka je bila priznat stručnjak u evropskim i svetskim okvirima.

Operisala je veliki broj javnih ličnosti iz Srbije i regiona.

 

 

Motiv suicida biće utvrđen tokom istrage.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Zamislite da je operisala nekog pacijenta u trenutku svog ..dila.

Karma

pre 3 godine

Koliko treba biti očajan pa sebi zariti nož u srce pa još dva puta? Ne bi me iznenadilo da su u pitanju veliki finansijski problemi i dugovi ali kakva god da je bila muka užasna je to tragedija ...

Simi

pre 3 godine

Za tako nesto treba imati srce.Mislim da je ljubav u pitanju ali sa strane.Podici ruku i to ovako na sebe je tesko.

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Cisto ubistvo profesionalca , da se sudario sa muzem i sinom ubio bi ih pistoljem sa prigusivacem, mozda se preobukao u zenu komšinicu penzionerku, pre toga su slikali danima kako su obucene zene komšinice, treba zvati interpol i europol, ovo je neki stranac. Ma nikad se nece otkriti bas briga interpol za neku doktorku u srbiji. Mozda i bolje da policija napise samoubistvo. Vucicevicu kad nato pact pravi nevreme dejan lucic prica da nevreme pravi nato pact da bi mi umrli od gladi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija