• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

15.06.2020

14:18

KRIŠOM UZELA NOŽ IZ KUHINJE I PROBILA SRCE Isplivali detalji smrti doktorke čiji su pacijenti bile POZNATE LIČNOSTI IZ SRBIJE

Vesti

KRIŠOM UZELA NOŽ IZ KUHINJE I PROBILA SRCE Isplivali detalji smrti doktorke čiji su pacijenti bile POZNATE LIČNOSTI IZ SRBIJE

Podeli vest

Dr Violeta S. A. (50), vlasnica klinike i jedan od najboljih plastičnih hirurga, ubila se u kupatilu dok su joj muž i sin bili u kući

Violeta S. A. (50), vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, ubila se juče zarivši sebi nož u srce u kupatilu porodičnog stana u centru Beograda.
U stanu su tada bili njeni muž i sin, koji nisu ni slutili šta se dešava iza vrata kupatila. Tek kad su se zabrinuli što Violete nema, provalili su vrata i zatekli je mrtvu.

Nije se ništa čulo

Strašna porodična tragedija dogodila se oko podneva u zgradi u Ulici kralja Milutina, a policiju je pozvao Violetin muž.
- U stan su brzo stigli policija i Hitna pomoć, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Utvrđeno je da je Violeta krišom uzela nož iz kuhinje, ponela ga u kupatilo i zaključala se. Tamo se dva puta ubola u grudi. Prvi ubod nije bio smrtonosan, ali drugi jeste, jer je sečivo probilo srce i na mestu je ostala mrtva - kaže naš izvor iz istrage.

VIOLETA JE UZELA NOŽ SA SEČIVOM DUŽIM OD 20 CM, A ONDA SE DVA PUTA UBOLA U... Jezivi detalji samoubistva poznate doktorke!

VIDELA JE DOKTORKU NOĆ PRE SAMOUBISTVA I PRIMETILA JEDAN DETALJ NA NJENOM LICU! Evo kako je Violeta Ašanin izgledala sinoć!

Foto: printscreen

Omiljeni hirurg
estradnim zvezdama


Pacijenti Violetine bolnice za estetsku hirurgiju bile su mnoge srpske estradne zvezde, jer je ona bila ekspert za operacije uvećanja grudi i estetske operacije lica. Violeta je često gostovala u TV emisijama i drugim medijima, gde je pričala o najnovijim dostignućima u plastičnoj hirurgiji u svetu.

Doktorkini muž i sin ništa nisu čuli, a u jednom trenutku su se zabrinuli što ona dugo ne izlazi iz kupatila.
- Muž je prišao vratima i dozivao Violetu, ali nije bilo odgovora. Tad je posumnjao da se nešto desilo, pa je sa sinom razvalio vrata i zatekli su Violetu u lokvi krvi. Pored nje je bio krvavi nož - objasnio je naš sagovornik.

Violeta je, inače, završila studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kao i specijalizaciju i master studije, posle čega je stekla i zvanje doktora medicinskih nauka.

Radila je najpre na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i VMA, a profesionalno iskustvo iz oblasti plastične hirurgije stekla je usavršavanjem u bolnicama u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu i SAD.

Impresivna biografija

Violeta je 2000. u centru Beograda otvorila Specijalnu bolnicu za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, koja je u međuvremenu postala jedna od najpoznatijih privatnih klinika te vrste u Srbiji. Ona je 2003. dobila i značajnu američku nagradu za najbolje rezultate za ultrazvučnu liposukciju u lečenju gojaznosti.

U Srbiji je bila pokretač inicijative da se rekonstrukcija dojki nakon odstranjivanja uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama obolelim od raka u našoj zemlji.
Autor je velikog broja naučnih radova, a takođe je bila i učesnica i predavač na brojnim medicinskim kongresima u Evropi i širom sveta. 

Poruka puna optimizma na Fejsbuku

Foto: facebook.com

Violeta je 8. aprila, u jeku epidemije koronavirusa, objavila ohrabrujuću poruku na svom Fejsbuk profilu, u kojoj objašnjava da moramo da se borimo i da nas nevolje mogu samo ojačati:
"Treba da se setimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiljade ljudi pre nas susrelo sa istom sudbinom i preživelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch - i to će proći".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tina

pre 3 godine

Ako policija zeli u to da veruje vecina nas nece. Koji samoubica ubada sebe dva puta u grudi? Kolika snaga treba za tako nesto? Ocigledno se radi o ubistvu. Porodicno nasilje i ubistva su mnogo cesta kod nas. A ovako nesto se naziva harakiri i svojstveno je japanskoj tradiciji.

dragan

pre 3 godine

Harikiri je ubod u stomak od kojeg se umire satima!

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Ubijena. Placeni ubica je dvaput gadzjao u srce. Doktorka je hirurg ona bi jednim ubodom u srce sebe ubila, a mislim da je mogla da ukrade ostatke od anestezije i da napravi koktel i da sebi da inekciju negde na klupi u parku i umre odmah. Mislim da je ubica isprskao sobu gde su bili muz i dete i da su oni malo zadremali. Mora policija da pita sve gradzjane u ulici sta je bilo neobično u ulici zadnjih 15 dana, nepoznati prosjak beskucnik kamion majstor zavarivac mozda su to bili osmatraci sa kamerom i koji su snimali komisije zgradu rutinu porodice, upravnika zgrade i njegove radnje, mozda neka baba je videla ubicu a mozda zivi 30m od zgrade,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija