• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

15.06.2020

07:25

Radoslav priznao da je ubio brata: Sukob nastao zbog 100.000 evra i jedne majčine odluke

Vesti

Radoslav priznao da je ubio brata: Sukob nastao zbog 100.000 evra i jedne majčine odluke

Podeli vest

Radoslav Murgaški (49) priznao je na saslušanju u tužilaštvu da je u petak ubio rođenog brata Žareta (46) u dvorištu porodične kuće na Sentadnrejskom putu u Novom Sadu.

Kazao je da je godinama bio u svađi sa bratom zbog imanja i da ga je Žare kobnog dana uvredio, preko čega nije mogao da pređe.
Nakon saslušanja, određen mu je pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim saznanjima, Rade je u Žareta ispalio više hitaca iz pištolja, nakon čega je pobegao automobilom, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhvatila. U autu je nađen i pištolj kojim je presudio bratu.


Komšinica nam je ispričala da se Radoslav stalno žalio da su ga roditelji "zakinuli" za nasledstvo i da su uvek favorizovali mlađeg sina Žareta.
- Radoslav je to stalno prigovarao Žaretu, ali ipak nije bio u pravu. Pre nekoliko godina njihova nepokretna majka Dragica je svoj deo imovine prepisala samo mlađem sinu, jer stariji nije brinuo o njoj. Koliko sam čula, vrednost te njive je veća od 100.000 evra, a Radoslav je želeo polovinu tog imanja, smatrajući da mu to pripada, bez obzira na to što nije hteo da brine o roditeljima - kaže komšinica.
Ona dodaje i da je Žare bio dobar i vredan, dok je Radoslav oduvek bio prznica i svađalica. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17