• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.06.2020

13:42

KAKO SE DOKTORKA VIOLETA DVA PUTA UBOLA U SRCE?! Najveća misterija smrti čuvene lekarke u luskuznom stanu na Vračaru!

Vesti

KAKO SE DOKTORKA VIOLETA DVA PUTA UBOLA U SRCE?! Najveća misterija smrti čuvene lekarke u luskuznom stanu na Vračaru!

Podeli vest

Plastični hirurg dr Violeta S. A. bila u depresiji jer je u poslednje vreme imala malo posla u svojoj klinici * Nikome nije jasno kako je uspela da se dva puta ubode u grudi

Doktorka Violeta S. A. (50) iz Beograda, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, ubila se u nedelju u svom stanu zbog teške depresije, jer je imala problema na poslu, pokazali su prvi rezultati iz istrage!

Usled epidemije koronavirusa, njena klinika je slabo poslovala, što je veoma pogodilo poznatu doktorku.

KRIŠOM UZELA NOŽ IZ KUHINJE I PROBILA SRCE Isplivali detalji smrti doktorke čiji su pacijenti bile POZNATE LIČNOSTI IZ SRBIJE

ZARILA NOŽ U SRCE ZBOG LJUBAVNIH PROBLEMA?! Šokirani prijatelji doktorke Violete otkrili nove detalje!

Niko nije ni slutio...

Strašna tragedija dogodila se u Violetinom porodičnom stanu u strogom centru Beograda. Sa njom u stanu su tad bili i njeni muž i sin.

Doktorka je oko podneva krišom uzela nož i ponela ga u kupatilo, dok njeni ukućani nisu ni slutili šta je naumila. Pošto duže vreme nije izlazila iz kupatila, muž i sin su provalili vrata i zatekli je mrtvu u lokvi krvi.

Foto: facebook.com

Izvor iz istrage kaže da su policajci tokom uviđaja popričali sa Violetinim mužem i sinom, i obojica su kazala da ništa nije slutilo na tragediju.

- Rekli su da nisu imali nikakve porodične razmirice, niti su imali neke nerešive probleme. Primetili su samo da se Violeta sekira što joj je usled epidemije koronavirusa posao sa klinikom usporio, ali niko nije ni slutio da ju je to toliko pogodilo da bi zbog toga digla ruku na sebe. Čini se da niko iz njene okoline nije primetio da je pala u tešku depresiju, jer se trudila da to ne pokaže - rekao je naš sagovornik iz istrage.

On dodaje da je Violetino telo poslato na Institut za sudsku medicinu, radi obdukcije, ali to još nije urađeno jer se, zbog epidemije, najpre radi test na koronu na pokojniku.

- Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, Violeta je sebi dva puta zarila nož u grudi u kupatilu. Ostalo je misterija kako je uspela da se čak dva puta ubode, ali to sve ukazuje da je bila čvrsto rešena da sebi oduzme život. Verovatno joj je pomoglo i to što ima opširno znanje o anatomiji, pa je iz drugog pokušaja zarila sečivo sebi pravo u srce i brzo je preminula - objasnio je naš sagovornik.

Foto: printscreen

Podsetimo, pacijenti Violetine bolnice za estetsku hirurgiju bile su mnoge poznate ličnosti, estradne zvezde i manekenke, zato što je bila ekspert za operacije uvećanja grudi i estetske operacije lica. Međutim, niko od poznatih pevačica koje je ona operisala juče nije želeo da priča o tragediji. Nezvanično, među Violetinim pacijentima bili su Seka Aleksić, Đani Trajković i njegova supruga, Goga Sekulić, Ana Kokić...

Ogromno iskustvo

Violeta je, inače, završila studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kao i specijalizaciju i master studije, posle čega je stekla i zvanje doktora medicinskih nauka. Radila je najpre na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i VMA, a profesionalno iskustvo iz oblasti plastične hirurgije stekla je usavršavanjem u bolnicama u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu i SAD.

Ona je 2000. u centru Beograda otvorila Specijalnu bolnicu za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, koja je u međuvremenu postala jedna od najpoznatijih privatnih klinika te vrste u Srbiji. Bila je i pokretač inicijative da se rekonstrukcija dojki nakon odstranjivanja uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama obolelim od raka u našoj zemlji.

Pozvala me je da me pita samo jedno


O doktorki Violeti od kontaktiranih jedino je pričao Stevan Radivojević, čuveni beogradski frizer, koji je u šoku.

Foto: insagram/stevansrules

- O njoj samo mogu da kažem sve najbolje, jer je bila takva... Najbolja. Vrhunski profesionalac i svetski stručnjak. Poslednji put sam se sa njom čuo pre tri dana. Ona me je pozvala kada je čula da sam pozitivan na koronu. Kratko smo popričali, ali delovalo mi je da je sve u najboljem redu. Kada sam čuo šta se desilo, šokirao sam se. Jako mi je žao! Mnogo sam je voleo! Želim da počiva u miru - kratko je rekao Radivojević, inače frizer Svetlane Ražnatović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bata Kole

pre 3 godine

Да ли је могла сама да себи нанесе две дубоке убодне ране може, евентуално, да се утврди у поступку обдукције. Али имајући у виду да се ради о лекару, односно особи која познаје анатомију, тешко да је могла и први пут да промаши срце. У сваком случају то није први пут да због наводних "емотивно - депресивних" проблема усамљена жена изврши самоубиство под "загонетним" околностима, у таквим случајевима догађај обично има особу која је припомогла "самоубиству", а чији идентитет се прикрива из одређених разлога.Њен хумани предлог за "бесплатне рекоструктивне операције" у скупом бизнису пластичне хирургује је грех који се не прашта!

Rade

pre 3 godine

Lokalna anestezija, ili ju je neko ubio ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija