• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

20.06.2020

08:27

OTKRIVAMO FATALNI DETALJ UDESA KOD VLADE SRBIJE Rade je projurio na crveno, POLICIJA NA LICU MESTA UTVRDILA STRAŠNU ISTINU

Vesti

OTKRIVAMO FATALNI DETALJ UDESA KOD VLADE SRBIJE Rade je projurio na crveno, POLICIJA NA LICU MESTA UTVRDILA STRAŠNU ISTINU

Podeli vest

Nikola Novitović (20) i njegova maćeha Jelena Petković (34) poginuli su, dok su Nikolin otac Rade (42) i polubrat Viktor (2) teško povređeni, kad su BMW-om proleteli na crveno, udarili u kombi i zabili se u zgradu Vlade

Ariljci Nikola Novitović (20) i njegova maćeha Jelena Petković (34) poginuli su, dok su Nikolini otac Rade (42) i polubrat Viktor (2) teško povređeni u stravičnom udesu u centru Beograda!


Oni su BMW-om dovezli malog Viktora u Beograd na zakazanu operaciju, kad su na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine proleteli na crveno svetlo, pa udarili u kombi i zabili se u zgradu Vlade Srbije!
Rade i mali Viktor, koji su bili u BMW-u, kao i šestorica muškaraca iz kombija, povređeni su i svi su završili u bolnici!

KRENULI DA ODVEZU SINA NA OPERACIJU PA STRADALI U UDESU! Jelena poginula u SMRSKANOM BMW-u, vozač teško povređen

Foto: Privatna arhiva

 

Nema traga kočenja

Strašna tragedija se dogodila oko šest sati ujutro, a u policiji kažu da je za volanom BMW-a bio Rade.
- Kretali su se Ulicom kneza Miloša, iz pravca Gazele prema centru grada, kada su u punoj brzini projurili kroz crveno svetlo na raskrsnici sa Nemanjinom ulicom. Tu su udarili u kombi pun radnika, koji je išao Nemanjinom od Slavije ka staroj Železničkoj stanici. Udarac je bio strašan, a oba vozila su se odbila ka zgradi Vlade. Svi putnici iz kombija su od siline udarca ispali iz vozila, a BMW se zaustavio tek kad je udario u zid zgrade - kazao je naš izvor iz policije.

Vozač kamiona udario
u nadvožnjak

Radovan Sretenović (51) poginuo je kada je kamionom udario u nadvožnjak na putu Beograd - Obrenovac, kod Ostružnice. Nesrećnom šoferu se u toku vožnje pokvarila hidraulika i počela da diže prikolicu. Kad je prišao nadvožnjaku, prikolica je udarila u most i kamion se prevrnuo. Radovan je prilikom udarca ispao iz kabine, a kamion je pao preko njega i prignječio ga.

On dodaje da na mestu sudara nisu pronađeni tragovi kočenja, pa će veštačenjem olupine BMW-a biti utvrđeno da li je uzrok nesreće bio neki tehnički kvar.
- Suvozač iz BMW-a Nikola Novitović je na mestu ostao mrtav, dok su njegov otac Rade, maćeha Jelena Petković i mali Viktor ostali zaglavljeni u smrskanom autu, pa su vatrogasci morali da ih izvlače iz olupine. Jelena je zatim podlegla povredama u bolnici. Rade je i dalje u teškom stanju, dok mali Viktor i radnici iz kombija nisu životno ugroženi - rekao je naš izvor.

Inače, stradala porodica živi u selu Dobrače kod Arilja, a u beogradskom naselju Višnjica imaju stan, u kom je Rade odrastao. Komšije su ostale u šoku i niko nije smogao snage da pozove Radetovu majku i da joj saopšti strašnu vest.
- Znam Radeta odmalena, išli smo zajedno u školu. Ovde mu se i Nikola rodio, a kada se drugi put oženio i dobio Viktora, odselili su se u Dobrače - priča komšija.

Foto: printscreen RTS

Često na putu

Prema njegovim rečima, Rade je uoči nesreće sa ženom i sinovima krenuo u Beograd jer je mali Viktor imao zakazanu operaciju mokraćnih kanala u Dečjoj bolnici u Tiršovoj.

Stradao kod Kovina

U sudaru tri vozila na putu Kovin - Bavanište poginula je jedna osoba, a tri su povređene. Do udesa je došlo kada je vozač "renoa" iznenada prešao u suprotnu traku i direktno udario u "pasat", pri čemu je udario i u jedan kombi. Od siline udarca vozač "renoa" je podlegao povredama, a još tri osobe su povređene.

- Verovatno su stigli ranije u Beograd, pa su produžili prema stanu u Višnjici. Rade je, inače, zaposlen u jednoj špediterskoj firmi u Čačku kao vozač i stalno je na putu kamionom. Dok je epidemija korone bila na vrhuncu, i tad je stalno bio na putu. Išao je u Rusiju, Ukrajinu i Tursku. On je profesionalni vozač i ne verujem da je divljao za volanom BMW-a kobnog jutra, naročito jer su u kolima bila i deca. Možda mu se nešto pokvarilo ili se zapričao i nije video crveno svetlo, ali siguran sam da nije divljao - uveren je komšija iz Višnjice.

Što se putnika iz kombija tiče, reč je o Bojanu K. (28), Ivanu S. (28), Svetozaru P. (46), Stefanu T., Marku T. (19) i Robertu P. (35) i svi su samo lakše povređeni. M. S.

 

Poginuo motociklista

Mlađi motociklista, čije ime nije objavljeno, poginuo je oko deset sati ujutro na putu Nikinci - Platičevo, kod Rume, kada se zakucao u kamion. Prema nezvaničnim saznanjima, on je prvo u svojoj traci zakačio automobil "volvo", a zatim se odbio u suprotan smer i direktno udario u kamion.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 3 godine

Nije divljao? Mora da je auto sam ubrzao sa dozvoljenih 50 na više od 100..ma daj.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija