• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.06.2020

09:45

MUŽ SE OD DOKTORKE VIOLETE OPROSTIO JEDNIM PITANJEM, sin napisao POTRESNE REČI: Moje sunce, moja krvi...

Vesti

MUŽ SE OD DOKTORKE VIOLETE OPROSTIO JEDNIM PITANJEM, sin napisao POTRESNE REČI: Moje sunce, moja krvi...

Podeli vest

Samoubistvo poznate doktorke Violete i dalje potresa srpsku javnost, a od nje su se potresnim rečima oprostili najbliži - sin i muž.

"Draga majko, zauvek ćeš biti u mom srcu, jer smo nas dvoje jedno. Voleću te zauvek."

Ovim rečima se od doktorke koja je bila čuveni plastični hirurg, a koja je u nedelju izvršila samoubistvo u stanu na Vračaru, oprostio njen sin jedinac.

Ugledna doktorka, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedna od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, pre pet dana pronađena je mrtva u kupatilu luksuznog stana na Vračaru. Prema prvim informacijama, ona je sebi presudila tako što se zatvorila u kupatilo, a onda sebi dva puta zarila nož u srce. Prvi rezultati iz istrage pokazali su da je doktorka bila u teškoj depresiji, jer je imala problema na poslu.

Doktorkini sin i suprug nisu imali snage da pričaju za medije, a svih ovih dana primali su izraze saučešća od rodbine i prijatelja koji su i dalje u šoku i neverici zbog njene tragične smrti. Međutim, obojica su se juče potresnim i emotivnim rečima oprostili od svoje majke i supruge.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Sva tvoja snaga i dobrota će živeti kroz mene. Nađi svoj mir i utehu, jer ću težiti da ti dolikujem najviše što mogu. Ti si moja inspiracija, majka koja me je rodila i uvek ćeš biti moj neraskidivi deo. Moja vodiljo, moje sunce, moja krvi, moja majko, voleću te zauvek - napisao je doktorkin sin u čitulji koja je juče objavljena u dnevnim novinama.

Dragan A, suprug ugledne doktorke koja je za života bila cenjena i nagrađivana, u čitulji je postavio pitanje: "Zašto?"

"Maco moja, živote moj, oči moje drage, lepoto moja, anđele moj! Zašto? Odgovora nema gde god da ga tražim utehu da mi pruži. Kako dalje bez tebe da živim? Imali smo svu sreću ovog sveta, toliko najlepših uspomena, nezaboravnih trenutaka i ljubavi koja je večna. Za svu dobrotu, humanost, veru i ljubav koju si svima kroz čitav svoj život nesebično davala, molim se da tvoja čista duša dobije večni mir i oprost i da te dragi Bog primi u naručje svoje, jer si ti to zaslužila", napisao je doktorkin suprug u čitulji koju je potpisao sa "ljubav tvog života Dragan".

Sahrana ugledne beogradske doktorke biće obavljena danas na groblju Lešće u Beogradu. Porodica će na Lešću primati saučešća od 11 sati, dok je ispraćaj u 13 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija