• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

20.06.2020

22:11

DEČAK STABILNO, RADE I DALJE KRITIČNO! Posle udesa kod Vlade Srbije čeka se veštačenje BMW-a!

Vesti

DEČAK STABILNO, RADE I DALJE KRITIČNO! Posle udesa kod Vlade Srbije čeka se veštačenje BMW-a!

Podeli vest

Pošto Rade N. pre udara u kombi nije kočio, veštačenjem olupine smrskanog BMV-a biće utvrđeno da li je možda uzrok nesreće bio neki tehnički kvar

Stanje Radeta N. (42), vozača BMV-a koji je teško povređen u udesu koji se dogodio u petak rano ujutro u centru Beograda, i dalje je kritično, i lekari sa odeljenja intenzivne nege u Urgentnom centru se bore za njegov život, dok je dvogodišnji dečak Viktor trenutno stabilno i, na sreću, van životne opasnosti.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred zgrade Vlade Srbije tragično su nastradali Radetova supruga Jelena P. (34) i njegov sin iz prvog braka Nikola N. (20).

Pozivajući se na izvore iz policije, "Novosti" pišu da na ulici prilikom udesa nije bilo tragova kočenja.

JELENA PREDOSETILA TRAGEDIJU! JEZIVO! Prijateljica ispričala šta je prethodilo NESREĆI KOD VLADE SRBIJE!

- Automobil BMV kretao se Ulicom kneza Miloša, iz pravca Gazele prema centru grada, kada je u punoj brzini projurio kroz crveno svetlo na raskrsnici sa Nemanjinom ulicom. Tu su udarili u kombi pun radnika, koji je išao Nemanjinom od Slavije ka staroj železničkoj stanici. Udarac je bio strašan, a oba vozila su se odbila ka zgradi Vlade. Svi putnici iz kombija su od siline udarca ispali iz vozila, a BMV se zaustavio tek kad je udario u zid zgrade - kažu u policiji.

Pošto Rade N. pre udara u kombi nije kočio, veštačenjem olupine smrskanog BMV-a biće utvrđeno da li je možda uzrok nesreće bio neki tehnički kvar.

U porodici tragično nastradalih i dalje vladaju neverica i tuga zbog velike tragedije koja ih je zadesila, a Mileva N. (75) dočekala je u starosti da ostane bez snaje i unuka. Radetovu bivšu ženu Draganu, kod koje je Nikola trebalo da ostane desetak dana, nekoliko minuta pre tragedije pozvala je Jelena i rekla joj da stavi kafu jer brzo stižu.

Foto: Privatna arhiva

- Kafe su dugo stajale na stolu, a moji se nikada nisu pojavili kod Dragane - u suzama priča baka Mileva.

- Vreme je prolazilo, telefoni su ćutali. Zatim je Dragana počela da zove stričeve i rodbinu ovde u selu i ubrzo saznala za tragediju.

Radetovi prijatelji su u šoku i pitaju se kako se baš njemu dogodio ovakav propust, jer je godinama radio kao profesionalni vozač kamiona i proputovao je celu Evropu.

Radnici iz kombija dobro

U kombiju, u koji je svojim putničkim automobilom BMV udario Rade N., nalazilo se šestoro ljudi koji su išli na posao. Svi su zadobili različite povrede i odmah su prevezeni u Urgentni centar, a jedan od radnika koji je posle nesreće bio u teškom stanju trenutno je stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija