• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2020

14:03

(FOTO) ŠOK ZAPLENA NA HORGOŠU! Carinici u torbama otkrili NEVEROVATNE SPRAVE VREDNE SKORO POLA MILIONA DINARA

Vesti

(FOTO) ŠOK ZAPLENA NA HORGOŠU! Carinici u torbama otkrili NEVEROVATNE SPRAVE VREDNE SKORO POLA MILIONA DINARA

Podeli vest

Da se švercuje apsolutno sve ono na čemu se može dobro zaraditi pokazuje i neobičan prekršaj otkriven danas na prelazu Horgoš, kada su carinici u saradnji sa policijom zaplenili preko 130 fitnes sprava za sklekove.

Prekršaj je otkriven kada je oko 10:30 časova na ulazu u zemlju za redovnu kontrolu stigao putnički kombi „mercedes“ nemačkih registarskih oznaka, kojim je pored 65-godišnjeg vozača, iz Hamburga ka Vinči i Požarevcu, putovalo još troje srpskih državljana.

Foto: Uprava Carina

 

Mada su i vozač i putnici negirali da imaju bilo šta za prijavljivanje, osim ličnog prtljaga, carinici su se ipak odlučili za detaljan pregled.

spostavilo se da je takva procena bila dobra, jer je u tovarnom delu kombija, ispod ličnog prtljaga putnika, pronađeno i 12 velikih torbi sa ukupno 134 kutije novih fitnes sprava za sklekove „Uncle Sam“, čija je vrednost procenjena na 400.000 dinara.

Foto: Uprava Carina

 

Protiv vozača kombija će zbog nedozvoljene trgovine od strane policije biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija