• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

25.06.2020

19:24

UBISTVO ILI SAMOUBISTVO?! OTKRIVAMO KAKO JE STRADALA DOKTORKA VIOLETA! Obdukcija njenog tela i poligrafsko ispitivanje sina i muža REŠILI MISTERIJU!

Vesti

UBISTVO ILI SAMOUBISTVO?! OTKRIVAMO KAKO JE STRADALA DOKTORKA VIOLETA! Obdukcija njenog tela i poligrafsko ispitivanje sina i muža REŠILI MISTERIJU!

Podeli vest

Obdukcija tela doktorke Violete S.A. (50) pokazala da ona ima dve plitke, ali fatalne rupe na grudima od uboda nožem i da je nedvosmisleno reč o samoubistvu. Njen muž i sin prošli su na poligrafu

Obdukcija tela doktorke Violete S. A. (50), poznatog plastičnog hirurga, nedvosmisleno je pokazala da je ona 14. juna sama sebi presudila nožem u kupatilu porodičnog stana u centru Beograda! Na grudima su joj otkrivene dve plitke rupe, koje su bile fatalne po nju.
 

Njen muž i sin, koji su u trenutku Violetinog samoubistva bili u stanu, u međuvremenu su saslušani na poligrafu, koji je pokazao da oni nemaju nikakve veze sa smrću poznate doktorke, koja je bila osnivač jedne privatne klinike za plastičnu hirurgiju.

Opijati

Naložene su toksikološke analize, koje bi trebalo da pokažu da li je Violeta imala alkohol ili druge opijate u krvi
Izvor iz istrage

 

Izvor iz istrage potvrdio nam je da je nakon završene obdukcije tela otklonjena svaka sumnja da je možda reč o ubistvu.

- Fizičke povrede u vidu nekoliko ubodnih plitkih rana u predelu grudi bile su smrtonosne i doprinele su veoma brzoj smrti - ističe se u nalazu veštaka.

Foto: printscreen


Takođe, naložene su toksikološke analize, koje bi trebalo da pokažu da li je Violeta kobnog dana imala alkohol ili druge opijate u krvi.
- U međuvremenu, policija je saslušala Violetinog sina i muža. Oni su objasnili da je Violeta kobnog dana krišom ponela nož u kupatilo. Pošto dugo nije izašla, dozivali su je, ali se ona nije odazvala. Zato su provalili vrata i zatekli je mrtvu. Pored tela je bio krvavi nož. Sve su to rekli tokom poligrafskog ispitivanja, koje je pokazalo da su govorili istinu. Osim toga, na nožu i na Violetinom telu nije bilo tuđih bioloških tragova i ništa nije ukazivalo na to da je reč o zločinu - kazao je naš izvor.


Inače, u javnosti se danima spekulisalo o tome kako je Violeta imala snage da sama sebi zabode nož u srce. Međutim, najverovatnije joj je pomoglo i to što je imala opširno znanje o anatomiji i tačno je znala kako sebi da zada koban ubod.


Takođe, spekulisalo se i o motivima njenog samoubistva, ali nešto o tome možda znaju samo muž i sin. Ranije su Violetini prijatelji kazali za naš list da se ona poslednjih meseci promenila i da je, po svemu sudeći, krila od drugih šta ju je tištilo.


Podsetimo, pacijenti Violetine bolnice za estetsku hirurgiju bile su mnoge poznate ličnosti, estradne zvezde i manekenke, jer je bila ekspert za operacije uvećanja grudi i korekciju lica.
Nezvanično, među Violetinim pacijentima bili su Seka Aleksić, Đani Trajković i njegova supruga, Goga Sekulić, Ana Kokić...

 

Impresivna biografija

Violeta je završila Medicinski fakultet u Beogradu, kao i specijalizaciju i master studije, posle čega je stekla zvanje doktora medicinskih nauka. Radila je najpre na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i na VMA, a profesionalno iskustvo iz oblasti plastične hirurgije stekla je usavršavanjem u bolnicama u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu i SAD.

Ona je 2000. u centru Beograda otvorila Specijalnu bolnicu za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, koja je u međuvremenu postala jedna od najpoznatijih privatnih klinika te vrste u Srbiji.


Bila je i pokretač inicijative da se rekonstrukcija dojki, nakon odstranjivanja, uvede u redovan onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama obolelim od raka u našoj zemlji. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Sreća u nesreći je što je to uradila u svom stanu.

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Ubistvo Depresija:u lesu obducent nadzje tvrdu stolicu velicine 15 cm Poligraf:nije pouzdan Komsije:moraju da lazu da je depresivna bila jer svedoci nemaju policijsku zastitu, mogu da se vrate placenici i ubiju pistoljem Muz i sin i doktorka su zaspali od hemikalije Placeni ubica bio obucen kao neka zena komšinica isprsko stan da svi ukucani spavaju Placenik:morao je da klekne i da noz zabada u vis i po dejstvom gravitacija da precizno pogodi u srce u kupatilu. Lako uklonio svoje dnk tragove perut i dlaku, Motiv:nezadovoljan klijent u evropi platio profesionalne ubice Porodica pracena dva meseca, mozda i vise. Nikad nece otkriti placenike. Policija je pametno uradila proglasila samoubistvo, ovi teoreticari zavere na haapy tv prave cirkus i zgrnuli bi novac da je proglaseno ubistvo i vi informer novinari cutite.

Simke

pre 3 godine

Zašto se poligraf na SUDU ne uzima kao dokazni materijal???????Baš vam verujemo.

Dragoljub

pre 3 godine

Не разумем! Зашто су очи познате докторке прекривене црном линијом? Да ли је она криминалац?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija