• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

30.06.2020

22:25

Novi detalji zločina u parku u beogradskom naselju Senjak OVO JE UBIJENI NAVIJAČ!

Vesti

Novi detalji zločina u parku u beogradskom naselju Senjak OVO JE UBIJENI NAVIJAČ!

Podeli vest

Navijač Zvezdine grupe "Ultra bojs" Borivoje Simović (30) ubijen je u parku dok je pokušavao da razreši sukob unutar te grupe, koji je počeo pre mesec dana. Dok se svađao sa trojicom, oni su potegli pištolje

Navijač Zvezdine grupe "Ultra bojs" Borivoje Simović (30) ubijen je u četvrtak dok se svađao sa trojicom pripadnika iste grupe u parku u beogradskom naselju Senjak! Simović je, naime, kobne večeri pokušao da razreši sukob koji je izbio još pre skoro mesec dana među zavađenim članovima "Ultra bojsa"!

Dok se Simović raspravljao sa "kolegama" s tribine, oni su potegli pištolje i jedan od njih ga je upucao u leđa, a zatim su pobegli!

Snimci

Na snimcima se vide dvojica kako beže niz Ulicu Vladimira Vučkovića i još nekoliko njih kako trče sa druge strane šume
Izvor iz istrage

Sitna čarka?

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, do prvog ozbiljnijeg sukoba dve frakcije navijača sa Senjaka došlo je još početkom juna, a u tom obračunu učestvovao je i Borivoje.

- Pravi povod za obračun dve frakcije najverovatnije je kontrola nad nekim kriminalnim poslovima, ali Simović je u početku samo želeo da ih pomiri. Međutim, tokom jedne žustre rasprave početkom juna izbila je tuča, u kojoj se nevoljno našao i Simović. Čak je, prema operativnim saznanjima, i tada došlo do potezanja pištolja, ali niko nije pucao i nije bilo teže povređenih - priča naš izvor iz istrage.

Nekoliko dana nakon te tuče, kako je rekao naš sagovornik, pretučen je jedan Borivojev prijatelj iz "Ultra bojsa".

- Simovića je to naljutilo, pa je sa nekoliko prijatelja pozvao trojicu pripadnika suprotstavljene frakcije "Ultra bojsa" da se nađu u parku na uglu ulica Vladimira Vučkovića i Vase Pelagića na Senjaku i da konačno razreše sve sukobe. Krenuo je sa namerom da smiri tenziju, ali je sve krenulo po zlu. Na sastanak su skoro svi došli naoružani, pa je odmah izbila svađa i ova trojica su potegla pištolje. Izbila je pucnjava, tokom koje je Simović pogođen u leđa, najverovatnije dok je pokušao da se skloni od kiše metaka - napominje naš sagovornik.

Nađeno 10 čaura različitog kalibra

Tokom uviđaja, na mestu obračuna pronađeno je više od 10 čaura različitog kalibra, što znači da je pucano iz nekoliko pištolja. U parku je, takođe, nađen i jedan odbačen pištolj i još se utvrđuje kome je pripadao.

Nakon pucnjave napadači su pobegli, a teško ranjenog Simovića njegov prijatelj Damir V. (59) BMW-om je prevezao u Urgentni centar. Međutim, Borivoje je preminuo odmah po prijemu u bolnicu.


Zaplenjeni automobili

Na snimcima nadzornih kamera sa okolnih objekata vide se dvojica kako posle obračuna beže niz Ulicu Vladimira Vučkovića, kao i još nekoliko mladića koji su bežali sa druge strane šume.
Nakon obračuna saslušano je nekoliko Borivojevih prijatelja. U okviru istrage privremeno su zaplenjeni džip "folksvagen tuareg", koji je pripadao likvidiranom mladiću, zatim Damirov BMW, kojim je Borivoje dovezen u bolnicu, kao i još jedan "audi Q5".

Inače, ubijeni Simović odranije je poznat policiji i ima krivični dosije za nelegalno posedovanje oružja, napad na policiju i izazivanje opšte opasnosti. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija