• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

09.07.2020

13:31

MALČANSKI BERBERIN PRED SUDOM IZNEO NEVEROVATNE TVRDNJE! Evo kako monstrum pokušava da IZBEGNE DOŽIVOTNU ROBIJU

Vesti

MALČANSKI BERBERIN PRED SUDOM IZNEO NEVEROVATNE TVRDNJE! Evo kako monstrum pokušava da IZBEGNE DOŽIVOTNU ROBIJU

Podeli vest

Malčanski Berberin (46) pred sudom je osporavao stepen povreda koje je naneo maloj M. K. (12), kad ju je u decembru oteo i danima mučio * Takođe, tvrdio je i da nije uračunljiv kako bi izbegao doživotnu robiju

Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski Berberin, juče je na početku suđenja u Višem sudu u Nišu osporio deo optužnice kojom se tereti za otmicu i mučenje male M. K. (12) u decembru prošle godine!
Monstrum je, kako smo nezvanično saznali, osporavao stepen povreda koje je naneo devojčici! Takođe, tvrdio je i da nije uračunljiv, sve u cilju da izbegne doživotnu robiju!

MONSTRUM ŠOKIRAO SVE U SUDNICI! Malčanski Berberin NEVEROVATNIM POTEZOM POKUŠAVA DA IZBEGNE ROBIJU

Zlokobni um

Suđenje je održano iza zatvorenih vrata, a sud je nakon završetka pretresa saopštio da će i u nastavku postupka javnost biti isključena radi zaštite interesa devojčice.
- Optuženi Ninoslav Jovanović izneo je svoju odbranu pred sudom. Izjasnio se koje navode optužnice osporava, a koje priznaje. U dokaznom postupku ispitani su roditelji maloletne oštećene, koji su rekli da se pridružuju krivičnom gonjenju optuženog, te da ističu imovinskopravni zahtev, koji će ostvarivati u posebnom postupku - saopštio je sud.

Malčanski Berberin je, prema našim saznanjima, još od hapšenja negirao brutalnost koju je ispoljio prema nemoćnom detetu, jer on u svom zlokobnom umu takvo ponašanje ne doživljava kao zločin.
- Takođe, pošto je svestan da mu preti doživotna robija, pokušava da prikaže sebe kao duševno bolesnu osobu kako bi mu umesto zatvora bila izrečena mera obaveznog čuvanja i lečenja u psihijatrijskoj ustanovi - kazao je naš izvor.

Foto: Printscreen You Tube/večernje novosti

Ovo je, inače, u svom saopštenju indirektno potvrdio i Viši sud, koji je naveo da će na sledeći glavni pretres biti pozvani veštaci Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu koji su obavili neuropsihijatrijsko veštačenje Jovanovića. Iako sadržaj tog veštačenja nije poznat javnosti, sigurno je da su veštaci utvrdili da je Ninoslav dobro znao šta radi, jer bi u suprotnom, umesto optužnicom, sudski postupak bio pokrenut predlogom za izricanje mere obaveznog čuvanja u ludnici.
Devojčicina majka Aleksandra juče nam je u kratkom telefonskom razgovoru prokomentarisala tok suđenja.
- Sa suprugom Robertom sam kratko bila u u sudnici, nismo ni prisustvovali čitanju optužnice. Saslušani smo i ispričali smo sve što smo znali o događajima koji su prethodili nestanku našeg deteta. Takođe, opisali smo i njeno sadašnje stanje, traumu koju nosi zbog užasa koji je prošla - kazala je Aleksandra i dodala da im se Jovanović, s kojim su se treći put sreli, ni juče nije izvinio za užas koji im je priredio.

Foto: Printscreen You Tube

Majka otete Monike

Aleksandra nam je priznala i da su juče ona i Robert namerno izbegli medije koji su ih čekali ispred zgrade suda.
- Nije nam sud zabranio da dajemo izjave, jednostavno to nam sve teže pada, jer sve više saznajemo kroz šta je naše dete prošlo. Zato smo odlučili da se više ne obraćamo novinarima - objasnila je Aleksandra.

Namamio je u auto

Podsetimo, Jovanović je 20. decembra prošle godine oteo devojčicu dok je išla u školu u Brzom Brodu, namamivši je na prevaru u auto koji je prethodno ukrao. Nakon deset dana torture, izmučena devojčica je pronađena u kući u selu Pasjača, ali je manijak uspeo da umakne poteri. Uhapšen je tek 5. januara na groblju u rodnom selu Malča i od tada je u pritvoru.
Jovanović je već proveo 22 godine na robiji jer je dva puta osuđivan zbog silovanja dece. Nesrećne devojčice je tokom zlostavljanja i šišao, zbog čega je i dobio nadimak Malčanski Berberin.
Nastavak suđenja monstrumu zakazan je za 22. jul. 

Berberinu privilegovan ulaz u sud

 

Za razliku od svih okrivljenih koji u niški sud ulaze kroz zgradu takozvanog Istražnog centra, Jovanović je samo prvi put uveden na ta vrata, što su novinari iskoristili da ga fotografišu i snime. Iz razloga koje još niko nije objasnio, njemu je juče ipak omogućeno da bude uveden kroz sporedan ulaz, a od kamera ga je štitilo i vozilo Kazneno-popravnog zavoda, koje se parkiralo uz samu sudsku zgradu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Leani

pre 3 godine

S obzirom da je nekakav kriminalac Golubovic velika zvezda u Srbiji i omiljeni lik, najbolje tog monstruma staviti u Zadrugu sa raznim retardiranim stvorenjima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59